Sunde opskrifter Aftensmad Suppe med ... Suppe med rødbede og skyr 30 minutter 356 kcal Kan du ikke få nok af supper? Så prøv vores skønne rødbedesuppe med skyr. Den kan laves på bare 30 minutter. Af Anne Larsen 11. februar 2019 Rødbede er sprængfyldt med nitrat, som eftersigende skulle styrke din præstationsevne ved løb og cykling. © wichmann+bendtsen Rødbedesuppe med skyr Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 rødløg 2 fed hvidløg 100 g kartoffel 100 g gulerod 400 g rødbede 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie 1 liter grøntsagsbouillon 2 stilke bredbladet persille 4 tsk. rødvinseddike 1 citron, saften Havsalt Sort peber, friskkværnet 6 spsk. skyr Sådan laver du rødbedesuppe Skær et kvart rødløg fra, og gem det. Skær hvidløg og resten af rødløgene i tern. Skrub kartofler og gulerødder, og skræl rødbederne. Skær dem alle i grove tern. Varm olien op, og steg løgene bløde og blanke. Kom kartofler, gulerødder og rødbeder i, og vend godt. Tilsæt bouillon, og lad suppen simre i 15 min. Skyl persillen. Hak den og det kvarte rødløg fint. Blend suppen. Spæd evt. op med mere bouillon. Kom rødvinseddike ved, varm suppen godt igennem, og smag til med lidt citronsaft, salt og peber. Anret suppen med rødløg, persille og skyr. SuppeSkyrRødbederKartoflerGulerødderVegetar-opskrifter