Rødbederåkost med hvide bønner

15 minutter
394 kcal

15 minutter. Længere tid behøver du ikke for at lave en skøn rødbederåkost med hvide bønner. Velbekomme.

Skål med rødbederåkost

Rødbederåkost med hvide bønner

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 100 g gulerod
  • 300 g rødbede
  • 2 fed hvidløg
  • 2 kviste bredbladet persille
  • 100 g hvide bønner fra dåse
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 tsk. koldpresset rapsolie
  • 2 tsk. rødvinseddike
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 3 skiver ristet rugbrød

Sådan laver du rødbederåkost

  • Skrub og riv guleroden. Skræl og riv rødbeden.
  • Skær hvidløg og persille helt fint, og lad bønnerne dryppe godt af.
  • Vend gulerod og rødbede med hvidløg, persille, bønner, de to olier og rødvinseddike.
  • Smag råkostsalaten til med salt og peber, og rist rugbrødet.

LÆS OGSÅ: Salater med rødbede

TIP! Slip for hvidløgsånde

Når du spiser persille sammen med rå hvidløg, mildner det din hvidløgsånde. Snup evt. en ekstra kvist persille efter måltidet, hvis du vil være på den sikre side.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background