Sunde opskrifter Aftensmad Rødbederåk... Rødbederåkost med hvide bønner 15 minutter 394 kcal 15 minutter. Længere tid behøver du ikke for at lave en skøn rødbederåkost med hvide bønner. Velbekomme. Af Anne Larsen 11. februar 2019 Rødbederåkost med hvide bønner Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 100 g gulerod 300 g rødbede 2 fed hvidløg 2 kviste bredbladet persille 100 g hvide bønner fra dåse 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie 2 tsk. koldpresset rapsolie 2 tsk. rødvinseddike Havsalt Sort peber, friskkværnet 3 skiver ristet rugbrød Sådan laver du rødbederåkost Skrub og riv guleroden. Skræl og riv rødbeden. Skær hvidløg og persille helt fint, og lad bønnerne dryppe godt af. Vend gulerod og rødbede med hvidløg, persille, bønner, de to olier og rødvinseddike. Smag råkostsalaten til med salt og peber, og rist rugbrødet. LÆS OGSÅ: Salater med rødbede TIP! Slip for hvidløgsåndeNår du spiser persille sammen med rå hvidløg, mildner det din hvidløgsånde. Snup evt. en ekstra kvist persille efter måltidet, hvis du vil være på den sikre side. Vegetar-opskrifterHvidløgHvide bønnerGulerødderRødbeder