Pastasalat med and

75 minutter
604 kcal

Mættende, sund og perfekt som aftensmad.

Pastasalat med and

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 røde peberfrugter
  • 1 gule peberfrugter
  • ½ spsk. olivenolie
  • 1 andebrystfileter
  • Havsalt
  • 150 g fuldkornspasta
  • ½ spsk. olivenolie
  • ¼ spsk. hvidvinseddike
  • ½ tsk. dijonsennep
  • ¼ tsk. rørsukker
  • ¼ tsk. havsalt
  • Sort peber
  • 1 spsk. persille
  • 25 g hasselnødder

Sådan gør du

  • Skær peberfrugterne i halve på langs, rens dem, og bag i ovnen ved 220 grader i 15 min. Læg i plasticpose til afkøling. Fjern skindet, skær i mindre stykker, og gnid med olivenolie.

  • Fjern fedtet fra andekødet, og kog i saltet vand i en time. Skær nu kødet i mindre stykker.

  • Kog pastaen efter anvisningen. Lav marinade af olivenolie, hvidvinseddike, sennep, rørsukker, salt, peber, finthakket persille, og put pastaen i marinaden. Rist hasselnødderne på en pande, og gnid skallen af.

  • Vend and, peberfrugter og hasselnødder i pastaen, og server nu pastasalaten.

Det behøver ikke at være besværligt at lave lækker og sund aftensmad. Her finder du en lang række opskrifter på aftensmad, du kan lave på under 30 minutter.