Sunde opskrifter Aftensmad Spinatsala... Spinatsalat 65 minutter 340 kcal Jernbombe med oksekød og sesamdressing. Af I FORM-redaktionen 18. december 2007 Spinatsalat Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 400 g oksefilet Olivenolie Havsalt Peber 75 g rødbede 75 g knoldselleri 75 g gulerod 50 g persillerod 1 spsk. olivenolie 1 tsk. balsamico ½ spsk. sesamfrø 50 g babyspinat Tilberedning Fjern synlig fedt fra kødet, gnid det med olie, og krydr med salt og peber. Læg kødet i et ovnfast fad, og intervalsteg det: 15 min. ved 200 grader. Herefter hviler kødet i fadet udenfor i 15 min. Nu steger det igen 15 min. i den 200 grader varme ovn og hviler herefter i 15 min. Kødet skal stege og hvile i lige lang tid. Skær kødet i fine skiver. Skær frisk rødbede, knoldselleri, gulerod og persillerod (eller pastinak) i tern, krydr med salt og peber, og rist dem på pande. Lav dressing af balsamico glace og sesamfrø, og vend rodfrugterne heri. Anret dem med babyspinat og skiver af kød. Brug evt. mindre kød pr. person, og gem til næste dag. Derfor er den sund Indholdet af fordøjelsesfremmende kostfibre er enormt. Immunforsvaret styrkes desuden af talrige plantestoffer, carotener. OksekødKnoldselleriSpinatSalatRødbeder