Spinatsalat

65 minutter
340 kcal

Jernbombe med oksekød og sesamdressing.

Spinatsalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 400 g oksefilet
  • Olivenolie
  • Havsalt
  • Peber
  • 75 g rødbede
  • 75 g knoldselleri
  • 75 g gulerod
  • 50 g persillerod
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. balsamico
  • ½ spsk. sesamfrø
  • 50 g babyspinat

Tilberedning

  • Fjern synlig fedt fra kødet, gnid det med olie, og krydr med salt og peber.
  • Læg kødet i et ovnfast fad, og intervalsteg det: 15 min. ved 200 grader.
  • Herefter hviler kødet i fadet udenfor i 15 min.
  • Nu steger det igen 15 min. i den 200 grader varme ovn og hviler herefter i 15 min. Kødet skal stege og hvile i lige lang tid.
  • Skær kødet i fine skiver.
  • Skær frisk rødbede, knoldselleri, gulerod og persillerod (eller pastinak) i tern, krydr med salt og peber, og rist dem på pande.
  • Lav dressing af balsamico glace og sesamfrø, og vend rodfrugterne heri.
  • Anret dem med babyspinat og skiver af kød. Brug evt. mindre kød pr. person, og gem til næste dag.

Derfor er den sund

Indholdet af fordøjelsesfremmende kostfibre er enormt. Immunforsvaret styrkes desuden af talrige plantestoffer, carotener.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background