Sunde opskrifter Aftensmad Frisésalat Frisésalat 1,5 time 405 kcal Sprød ret med kammuslinger og valnødder. Af I FORM-redaktionen 17. december 2007 Frisésalat Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 50 g hvide bønner 6 skiver lufttørret skinke 6 kammuslinger Peber 200 g rødbede 1 spsk. balsamico glace 25 g valnødder 100 g frisésalat Sådan gør du: Skyl bønnerne, og læg i blød i min. 12 timer. Kog dem i letsaltet vand i en time. Lad dem afkøle. Pak kammuslingerne ind i skinken, og læg dem på bagepapir i et ovnfast fad, krydr med sort peber, og stil dem i en 200 grader varm ovn i 20 min. Skræl de friske rødbeder, og snit dem i meget fine skiver på et rivejern. Gnid dem med balsamico. Hak valnødderne. Rens salaten, og brug den som bund for de marinerede rødbeder, bønner og valnødder, og læg kammuslinger med lufttørret skinke ovenpå. Derfor er den sund Retten indeholder mange hjertevenlige n-3-fedtsyrer fra både valnødder og muslinger. Er desuden meget jernholdig. TIPS: Du kan fryse de hvide bønner, hvis du koger en stor portion, eller du kan købe bønnerne på dåse, hvis du har lidt travlt. SkaldyrSalatRødbeder