Mexicansk rejesalsa

15 minutter
257 kcal

Denne mexicanske rejsesalsa kan spises alene eller med et stykke rugbrød. Den er kalorielet og frisk og tager kun 15 minutter at lave. Velbekomme.

Mexicansk rejsesalsa

Man kan kun blive glad af en farverig salat.

© wichmann+bendtsen

Mexicansk rejsesalsa

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 300 g rejer
  • 24 cherrytomater
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 forårsløg
  • ½ rød chili
  • 2 tsk. olivenolie
  • Havsalt
  • 1 lime, saft og både
  • 1 hjertesalat
  • Koriander

Evt. tilbehør:

  • 2 skiv. fuldkornsrugbrød

Sådan laver du mexicansk rejesalsa

  • Lad rejerne dryppe godt af.

  • Skær tomaterne i halve eller kvarter, skær peberfrugt i fine tern, forårsløg i tynde ringe, og chili i bittesmå tern.

  • Vend grøntsagerne med olivenolie og lidt salt. Smag til med lidt limesaft fra en halv lime.

  • Bland grøntsager og rejer.

  • Læg hjertesalaten på et fad eller på to tallerkner, kom rejesalsaen ovenpå, og anret med limebåde og koriander. Servér evt. ristet rugbrød til.

TIP! Ønsker du en lidt mere fyldig salat, kan du tilsætte en halv dåse majs eller kidneybønner.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background