Mexicansk rejesalsa

15 minutter
257 kcal

Denne mexicanske rejsesalsa kan spises alene eller med et stykke rugbrød. Den er kalorielet og frisk og tager kun 15 minutter at lave. Velbekomme.

Mexicansk rejsesalsa

Man kan kun blive glad af en farverig salat.

© wichmann+bendtsen

Mexicansk rejsesalsa

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 300 g rejer
  • 24 cherrytomater
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 forårsløg
  • ½ rød chili
  • 2 tsk. olivenolie
  • Havsalt
  • 1 lime, saft og både
  • 1 hjertesalat
  • Koriander

Evt. tilbehør:

  • 2 skiv. fuldkornsrugbrød

Sådan laver du mexicansk rejesalsa

  • Lad rejerne dryppe godt af.

  • Skær tomaterne i halve eller kvarter, skær peberfrugt i fine tern, forårsløg i tynde ringe, og chili i bittesmå tern.

  • Vend grøntsagerne med olivenolie og lidt salt. Smag til med lidt limesaft fra en halv lime.

  • Bland grøntsager og rejer.

  • Læg hjertesalaten på et fad eller på to tallerkner, kom rejesalsaen ovenpå, og anret med limebåde og koriander. Servér evt. ristet rugbrød til.

TIP! Ønsker du en lidt mere fyldig salat, kan du tilsætte en halv dåse majs eller kidneybønner.