Rejesalat med skyr og gurkemeje og grønne krydderurter

Beskytter din krop mod inflammation og sænker, i følge flere studier, også det farlige LDL-kolesterol.

1. oktober 2013 af I FORM

Det skal du bruge

Til 6 personer

1 kvist frisk rosmarin, pillet
¼ dl pillet frisk oregano
¼ dl pillet frisk timian
Lidt frisk purløg
500 g optøede rejer (eller hjemmekogte og pillede)
Ca. 2 dl økologisk skyr
1 spsk. god karry
1 spsk. gurkemeje
Friskpresset citronsaft
Friskkværnet sort peber
Evt. hav- eller stensalt

Spis løs af gurkemeje, det er supersundt!

Sådan gør du

  • Hak krydderurterne.
  • Bland rejer, karry, skyr, gurkemeje og krydderurterne i en passende skål, og smag til med citronsaft, peber og evt. salt.
  • Holder sig i op til 3 døgn i køleskabet.


Tips

Leg med krydderier og krydderurter. Prøv fx basilikum, løvstikke, purløg, chili, citrongræs, koriander og estragon.

Sund bonus

Rejesalaten bugner af proteiner og antioxidanter, der booster dit stofskifte og immunforsvar.

Skyr spises ofte som morgenmad - men faktisk er det supersunde surmælksprodukt også ideelt som mellemmåltid og tilbehør til frokost og aftensmad.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: