Maskeret blomkål med rejer, mayodressing og dild

15 minutter
324 kcal

Det friske blomkålshoved serveres her med rejer og mayodressing. Prøv denne opskrift og hav en skøn aftensmad klar på kun 15 minutter.

Blomkål med rejer

Maskeret blomkål med rejer, mayodressing og dild

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 blomkål
  • havsalt
  • 1 citron
  • 2 dl skyr
  • 2 spsk. mayonnaise
  • Sort peber,friskkværnet
  • dild
  • 300 g rejer

Sådan laver du maskeret blomkål

  • Kog de to blomkål upside-down i letsaltet vand i 4 min. Lad dem dryppe af og køle lidt af.
  • Skær to citronbåde af den ene halve citron, og pres den anden halve.
  • Rør en dressing af skyr og mayonaise. Smag den til med salt, peber, citronsaft og masser af dild. Gem lidt dild til anretningen.
  • Hæld dressingen ud over de to blomkål, og anret med rejer, dild og friskkværnet peber. Servér citronbåde og evt. ristet rugbrød til.

LÆS OGSÅ: Blomkålspizza – 4 lækre opskrifter