Sunde opskrifter Aftensmad Maskeret b... Maskeret blomkål med rejer, mayodressing og dild 15 minutter 324 kcal Det friske blomkålshoved serveres her med rejer og mayodressing. Prøv denne opskrift og hav en skøn aftensmad klar på kun 15 minutter. Af Anne Larsen 26. september 2019 Maskeret blomkål med rejer, mayodressing og dild Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 blomkål havsalt 1 citron 2 dl skyr 2 spsk. mayonnaise Sort peber,friskkværnet dild 300 g rejer Sådan laver du maskeret blomkål Kog de to blomkål upside-down i letsaltet vand i 4 min. Lad dem dryppe af og køle lidt af. Skær to citronbåde af den ene halve citron, og pres den anden halve. Rør en dressing af skyr og mayonaise. Smag den til med salt, peber, citronsaft og masser af dild. Gem lidt dild til anretningen. Hæld dressingen ud over de to blomkål, og anret med rejer, dild og friskkværnet peber. Servér citronbåde og evt. ristet rugbrød til. LÆS OGSÅ: Blomkålspizza – 4 lækre opskrifter SkyrRejerBlomkål