Karrysuppe med rejer og mango

15 minutter
569 kcal

Nem og nærende aftensmad på bare 15 minutter!

Karrysuppe i skål

Karrysuppe med rejer og mango

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 små skalotteløg
  • 2 porrer
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 4 tsk. karry
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 3 dl kokosmælk med lavt fedtindhold 

  • Havsalt
  • Kværnet sort peber
  • 200 g frosne rejer med halespids
  • 100 g mango
  • En lille håndfuld friske
  • korianderblade

Tilbehør

  • 60 g quinoa, rå vægt

Sådan laver du karrysuppe

  • Skær løg og det hvide og lysegrønne af porren i ringe, og steg dem bløde og blanke i olie.

  • Kom karry ved, og vend grønt­sagerne godt rundt.

  • Spæd op med bouillon, og lad suppen simre i 5 minutter.

  • Blend suppen med kokosmælk, kog den op, og smag til med salt og peber.

  • Dup de optøede og veldrænede rejer med et stykke køkkenrulle, og kom dem i suppen sammen med mango i tern.

  • Varm suppen godt igennem.

  • Anret suppen med koriander, og servér kogt quinoa til.