Sunde opskrifter Aftensmad Karrysuppe... Karrysuppe med rejer og mango 15 minutter 569 kcal Nem og nærende aftensmad på bare 15 minutter! Af Anne Larsen og Helle Brønnum Carlsen 5. april 2017 Karrysuppe med rejer og mango Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 2 små skalotteløg 2 porrer 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie 4 tsk. karry 6 dl grøntsagsbouillon 3 dl kokosmælk med lavt fedtindhold Havsalt Kværnet sort peber 200 g frosne rejer med halespids 100 g mango En lille håndfuld friske korianderblade Tilbehør 60 g quinoa, rå vægt Sådan laver du karrysuppe Skær løg og det hvide og lysegrønne af porren i ringe, og steg dem bløde og blanke i olie. Kom karry ved, og vend grøntsagerne godt rundt. Spæd op med bouillon, og lad suppen simre i 5 minutter. Blend suppen med kokosmælk, kog den op, og smag til med salt og peber. Dup de optøede og veldrænede rejer med et stykke køkkenrulle, og kom dem i suppen sammen med mango i tern. Varm suppen godt igennem. Anret suppen med koriander, og servér kogt quinoa til. KarrySkaldyrSuppeRejerMango