Karrysuppe med rejer og mango

15 minutter
569 kcal

Nem og nærende aftensmad på bare 15 minutter!

Karrysuppe i skål

Karrysuppe med rejer og mango

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 små skalotteløg
  • 2 porrer
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 4 tsk. karry
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 3 dl kokosmælk med lavt fedtindhold 

  • Havsalt
  • Kværnet sort peber
  • 200 g frosne rejer med halespids
  • 100 g mango
  • En lille håndfuld friske
  • korianderblade

Tilbehør

  • 60 g quinoa, rå vægt

Sådan laver du karrysuppe

  • Skær løg og det hvide og lysegrønne af porren i ringe, og steg dem bløde og blanke i olie.

  • Kom karry ved, og vend grønt­sagerne godt rundt.

  • Spæd op med bouillon, og lad suppen simre i 5 minutter.

  • Blend suppen med kokosmælk, kog den op, og smag til med salt og peber.

  • Dup de optøede og veldrænede rejer med et stykke køkkenrulle, og kom dem i suppen sammen med mango i tern.

  • Varm suppen godt igennem.

  • Anret suppen med koriander, og servér kogt quinoa til.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background