Karrysuppe med rejer og mango

15 minutter
569 kcal

Nem og nærende aftensmad på bare 15 minutter!

Karrysuppe i skål

Karrysuppe med rejer og mango

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 små skalotteløg
  • 2 porrer
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 4 tsk. karry
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 3 dl kokosmælk med lavt fedtindhold 

  • Havsalt
  • Kværnet sort peber
  • 200 g frosne rejer med halespids
  • 100 g mango
  • En lille håndfuld friske
  • korianderblade

Tilbehør

  • 60 g quinoa, rå vægt

Sådan laver du karrysuppe

  • Skær løg og det hvide og lysegrønne af porren i ringe, og steg dem bløde og blanke i olie.

  • Kom karry ved, og vend grønt­sagerne godt rundt.

  • Spæd op med bouillon, og lad suppen simre i 5 minutter.

  • Blend suppen med kokosmælk, kog den op, og smag til med salt og peber.

  • Dup de optøede og veldrænede rejer med et stykke køkkenrulle, og kom dem i suppen sammen med mango i tern.

  • Varm suppen godt igennem.

  • Anret suppen med koriander, og servér kogt quinoa til.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background