Sunde opskrifter Aftensmad Ramen-supp... Ramen-suppe med æg, nudler, kylling og grønt 30 minutter 348 kcal Se her, hvor nemt laver du den lækre, japanske ramen-suppe. Af Elisabeth Bøjlund og Anne Larsen 6. april 2017 Har du ikke prøvet ramensuppe endnu? Så kan denne opskrift varmt anbefales! © wichmann+bendtsen Ramen-suppe med smilende æg, nudler, kylling og grønt Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 1 kyllingebrystfileter Ekstra jomfruolivenolie Teryiaki (en tyk, sød sojasauce) 2 æg ½ liter god hønsebouillon 1 fed hvidløg Ingefær, mængde som hvidløg 8 grønne bønner Havsalt Koldpresset rapsolie 25 g nudler, fx boghvede 1 blade sølvbede eller pak-choi ½ håndfuld spæd spinat ½ håndfuld koriander ½ håndfuld thaibasilikum Sådan laver du ramen-suppe Gnid kyllingefileterne med olie, brun dem på hver side på panden, og skru ned for varmen. Steg dem færdige 5-6 min. på hver side. Det sidste minut dryppes fileterne med teryiaki og steges så hurtigt på begge sider. Teryiakien vil karamellisere let på overfladen. Lad kødet trække, og skær det i skiver lige inden serveringen. Kog æggene smilende i 7 min. Opvarm bouillonen. Pil hvidløg, skræl ingefær, og skær begge dele i fine tern. Kom det i suppen. Gør bønnerne i stand, og kog dem 3 min. i letsaltet vand med dryp af rapsolie. Kom dem i en sigte, og del dem på langs. Kog nudlerne. Gør sølvbede, spinat og krydderurter i stand. Kom sølvbede og spinat i suppen. Smag til, og anret ramen-suppen i skåle med fyld, kylling, æg og de to slags krydderurter. Har suppen givet dig smag for det asiatiske køkken? Så prøv også denne asiatiske misosuppe med svampe. KyllingSuppe