Blomkålssuppe med friskpillede rejer

Denne cremede suppe tager ingen tid at lave, perfekt til en kølig sommeraften eller som hurtig forret til gæster.

Blomkålssuppe med friskpillede rejer

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 10 minutter

Tid i alt: 15 minutter

INGREDIENSER

¼ blomkål (200-225 g)

1 dl minimælk

100 g håndpillede rejer

1 bundt dild

1 bundt kruspersille

Fra dit basislager

1 tsk. ekstra jomfruolivenolie

2 tsk. koldpresset rapsolie

Havsalt og friskkværnet sort peber

3 dl kogende vand

Sådan gør du

  • Skær blomkålen groft, læg den i en gryde med 1 tsk. salt, olivenolien, og hæld det kogende vand over. Lad det simre i 10 minutter.
  • Varm mælken op, og hæld den ved.
  • Blend nu suppen med rapsolien, og smag den til med salt og peber.
  • Kom halvdelen af rejerne i suppen og resten på toppen sammen med klippet dild og finthakket persille.

Salt – hvad er det, og hvad gør det ved kroppen?

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: