Sunde opskrifter Aftensmad Blomkålssu... Blomkålssuppe med friskpillede rejer 15 minutter Denne cremede suppe tager ingen tid at lave, perfekt til en kølig sommeraften eller som hurtig forret til gæster. Af I FORM-redaktionen 2. juli 2016 Blomkålssuppe med friskpillede rejer Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person ½ blomkål (200-225 g) 2 dl minimælk 200 g håndpillede rejer 2 bundt dild 2 bundt kruspersille Fra dit basislager 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie 4 tsk. koldpresset rapsolie Havsalt og friskkværnet sort peber 6 dl kogende vand Sådan gør du Skær blomkålen groft, læg den i en gryde med 1 tsk. salt, olivenolien, og hæld det kogende vand over. Lad det simre i 10 minutter. Varm mælken op, og hæld den ved. Blend nu suppen med rapsolien, og smag den til med salt og peber. Kom halvdelen af rejerne i suppen og resten på toppen sammen med klippet dild og finthakket persille. Salt – hvad er det, og hvad gør det ved kroppen? KålSkaldyrSuppeRejerBlomkål