Aftensmad

Aftensmaden kan hurtig blive en kedelig affære, når man har en travl og stresset hverdag, men I FORM-kurens opskrifter er fulde af smag og hurtige at lave.

Alle I FORM-kurens retter indeholder samme mængde kalorier, nemlig 250.

i form-kuren

Alle opskrifter er beregnet til 1 person

  • Snyde-pizza med parmaskinke1 skive grovbrød (35 g) som bund med 1 spsk. tomatpuré og 10 g revet parmesanost. Bag i ovnen, til osten er smeltet og let gylden. Derefter lægger du 2 skiver parmaskinke på pizzaen, drysser lidt rucolasalat hen over og lægger 1 stor tomat i skiver på. Spis yderligere 1 stor tomat ved siden af.

Download hæftet med 100 opskrifter fra I FORM-kuren her

  • Marineret tigerrejer med hvidløgMarinér 75 g tigerrejer i hvidløg i et par timer. Lynsteg dem i wok i 1 tsk. olivenolie og tilsæt 1 ds. flåede tomater. Varm hurtigt op, og smag til med krydderier og hvidløg. Spis det sammen med snydepasta af 150 g squash revet på den groveste side på rivejernet. Riv 15 g parmesanost hen over.
  • Tunbøf med lynstegt spidskålVend en tunbøf på 100 g i sojasauce, og steg den lynhurtigt på grillen, så den stadig er saftig. Hertil 200 g spidskål lynsvitset i 1 tsk. olivenolie. Bland kålen med 1 tsk. grøn pesto. Rist 5 mandler på panden, hak dem, bland dem med lidt groft salt, og drys hen over kålen.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background