Aftensmad

Aftensmaden kan hurtig blive en kedelig affære, når man har en travl og stresset hverdag, men I FORM-kurens opskrifter er fulde af smag og hurtige at lave.

Alle I FORM-kurens retter indeholder samme mængde kalorier, nemlig 250.

i form-kuren

Alle opskrifter er beregnet til 1 person

  • Snyde-pizza med parmaskinke1 skive grovbrød (35 g) som bund med 1 spsk. tomatpuré og 10 g revet parmesanost. Bag i ovnen, til osten er smeltet og let gylden. Derefter lægger du 2 skiver parmaskinke på pizzaen, drysser lidt rucolasalat hen over og lægger 1 stor tomat i skiver på. Spis yderligere 1 stor tomat ved siden af.

Download hæftet med 100 opskrifter fra I FORM-kuren her

  • Marineret tigerrejer med hvidløgMarinér 75 g tigerrejer i hvidløg i et par timer. Lynsteg dem i wok i 1 tsk. olivenolie og tilsæt 1 ds. flåede tomater. Varm hurtigt op, og smag til med krydderier og hvidløg. Spis det sammen med snydepasta af 150 g squash revet på den groveste side på rivejernet. Riv 15 g parmesanost hen over.
  • Tunbøf med lynstegt spidskålVend en tunbøf på 100 g i sojasauce, og steg den lynhurtigt på grillen, så den stadig er saftig. Hertil 200 g spidskål lynsvitset i 1 tsk. olivenolie. Bland kålen med 1 tsk. grøn pesto. Rist 5 mandler på panden, hak dem, bland dem med lidt groft salt, og drys hen over kålen.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background