Alle I FORM-kurens retter indeholder samme mængde kalorier, nemlig 250.

Aftensmad

Aftensmaden kan hurtig blive en kedelig affære, når man har en travl og stresset hverdag, men I FORM-kurens opskrifter er fulde af smag og hurtige at lave.

9. december 2013 af I FORM

i form-kuren


Alle opskrifter er beregnet til 1 person


  • Snyde-pizza med parmaskinke

    1 skive grovbrød (35 g) som bund med 1 spsk. tomatpuré og 10 g revet parmesanost. Bag i ovnen, til osten er smeltet og let gylden. Derefter lægger du 2 skiver parmaskinke på pizzaen, drysser lidt rucolasalat hen over og lægger 1 stor tomat i skiver på. Spis yderligere 1 stor tomat ved siden af.


Download hæftet med 100 opskrifter fra I FORM-kuren her

  • Marineret tigerrejer med hvidløg

    Marinér 75 g tigerrejer i hvidløg i et par timer. Lynsteg dem i wok i 1 tsk. olivenolie og tilsæt 1 ds. flåede tomater. Varm hurtigt op, og smag til med krydderier og hvidløg. Spis det sammen med snydepasta af 150 g squash revet på den groveste side på rivejernet. Riv 15 g parmesanost hen over.

  • Tunbøf med lynstegt spidskål

    Vend en tunbøf på 100 g i sojasauce, og steg den lynhurtigt på grillen, så den stadig er saftig. Hertil 200 g spidskål lynsvitset i 1 tsk. olivenolie. Bland kålen med 1 tsk. grøn pesto. Rist 5 mandler på panden, hak dem, bland dem med lidt groft salt, og drys hen over kålen.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor vil du helst tilbringe sommerferien?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: