Aftensmad

Aftensmaden kan hurtig blive en kedelig affære, når man har en travl og stresset hverdag, men I FORM-kurens opskrifter er fulde af smag og hurtige at lave.

Alle I FORM-kurens retter indeholder samme mængde kalorier, nemlig 250.

i form-kuren

Alle opskrifter er beregnet til 1 person

  • Snyde-pizza med parmaskinke1 skive grovbrød (35 g) som bund med 1 spsk. tomatpuré og 10 g revet parmesanost. Bag i ovnen, til osten er smeltet og let gylden. Derefter lægger du 2 skiver parmaskinke på pizzaen, drysser lidt rucolasalat hen over og lægger 1 stor tomat i skiver på. Spis yderligere 1 stor tomat ved siden af.

Download hæftet med 100 opskrifter fra I FORM-kuren her

  • Marineret tigerrejer med hvidløgMarinér 75 g tigerrejer i hvidløg i et par timer. Lynsteg dem i wok i 1 tsk. olivenolie og tilsæt 1 ds. flåede tomater. Varm hurtigt op, og smag til med krydderier og hvidløg. Spis det sammen med snydepasta af 150 g squash revet på den groveste side på rivejernet. Riv 15 g parmesanost hen over.
  • Tunbøf med lynstegt spidskålVend en tunbøf på 100 g i sojasauce, og steg den lynhurtigt på grillen, så den stadig er saftig. Hertil 200 g spidskål lynsvitset i 1 tsk. olivenolie. Bland kålen med 1 tsk. grøn pesto. Rist 5 mandler på panden, hak dem, bland dem med lidt groft salt, og drys hen over kålen.