Sunde opskrifter Aftensmad Bagt torsk... Bagt torsk med quinoa & blomkål 25 minutter 265 kcal Denne ret fra I FORM-kuren med torsk og blomkålscruditée er ikke blot en fryd for øjet, den er også både sund og lækker. Af I FORM-redaktionen 13. november 2013 Alle I FORM-kurens retter indeholder samme mængde kalorier, nemlig 250. Bagt torsk med quinoa & blomkål Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person 40 g sort quinoa Havsalt En lille håndfuld bredbladet persille En lille håndfuld dild 200 g torskefilet 250 g lilla blomkål (eller almindeligt hvidt blomkål) i fine skiver 100 g spæd spinat 10 g ekstra jomfruolivenolie 1 lime Friskkværnet sort peber Sådan gør du Kog quinoa. Læg torsken i et ovnfast fad på bagepapir og bag den ved 200 grader i ca. 12 minutter. Skær blomkålen helt fint med en meget skarp kniv eller brug et mandolinjern. Skyl spinat grundigt, og damp den med lidt salt, så den reduceres. Skær tynde skiver af lime. Anret blomkålen med spinat, olivenoliedryp, torsk, hakkede krydderurter, lidt limedryp, et nip salt og et kværn peber. Og lime og quinoa ved siden af. Læs også: Sådan laver du en lækker og (næsten) sprød blomkålspizza QuinoaKålFiskBlomkål5:2 kurenI FORM kuren