Bagt torsk med quinoa & blomkål

25 minutter
265 kcal

Denne ret fra I FORM-kuren med torsk og blomkålscruditée er ikke blot en fryd for øjet, den er også både sund og lækker.

Alle I FORM-kurens retter indeholder samme mængde kalorier, nemlig 250.

Bagt torsk med quinoa & blomkål

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 40 g sort quinoa
  • Havsalt
  • En lille håndfuld bredbladet persille
  • En lille håndfuld dild
  • 200 g torskefilet
  • 250 g lilla blomkål (eller almindeligt hvidt blomkål) i fine skiver
  • 100 g spæd spinat
  • 10 g ekstra jomfruolivenolie
  • 1 lime
  • Friskkværnet sort peber

Sådan gør du

  • Kog quinoa.

  • Læg torsken i et ovnfast fad på bagepapir og bag den ved 200 grader i ca. 12 minutter.

  • Skær blomkålen helt fint med en meget skarp kniv eller brug et mandolinjern.

  • Skyl spinat grundigt, og damp den med lidt salt, så den reduceres. Skær tynde skiver af lime.
  • Anret blomkålen med spinat, olivenoliedryp, torsk, hakkede krydderurter, lidt limedryp, et nip salt og et kværn peber. Og lime og quinoa ved siden af.

Læs også: Sådan laver du en lækker og (næsten) sprød blomkålspizza


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background