Alle I FORM-kurens retter indeholder samme mængde kalorier, nemlig 250.

Bagt torsk med quinoa & blomkål

Denne ret fra I FORM-kuren med torsk og blomkålscruditée er ikke blot en fryd for øjet, den er også både sund og lækker.

14. november 2013 af I FORM

I FORM-kuren

Til 1 person

  • 20 g sort quinoa
  • Havsalt
  • En lille håndfuld bredbladet persille
  • En lille håndfuld dild
  • 100 g torskefilet
  • 125 g lilla blomkål (eller almindeligt hvidt blomkål) i fine skiver
  • 50 g spæd spinat
  • 5 g ekstra jomfruolivenolie
  • ½ lime
  • Friskkværnet sort peber


LÆS OGSÅ: 6 sunde grunde til at spise quinoa

Sådan gør du

  • Kog quinoa.
  • Læg torsken i et ovnfast fad på bagepapir og bag den ved 200 grader i ca. 12 minutter.

  • Skær blomkålen helt fint med en meget skarp kniv eller brug et mandolinjern.

  • Skyl spinat grundigt, og damp den med lidt salt, så den reduceres. Skær tynde skiver af lime.

  • Anret blomkålen med spinat, olivenoliedryp, torsk, hakkede krydderurter, lidt limedryp, et nip salt og et kværn peber. Og lime og quinoa ved siden af.

Læs også: Sådan laver du en lækker og (næsten) sprød blomkålspizza

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor gør du størst indsats for klimaet?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: