Bagt torsk med quinoa & blomkål

25 minutter
265 kcal

Denne ret fra I FORM-kuren med torsk og blomkålscruditée er ikke blot en fryd for øjet, den er også både sund og lækker.

Alle I FORM-kurens retter indeholder samme mængde kalorier, nemlig 250.

Bagt torsk med quinoa & blomkål

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 40 g sort quinoa
  • Havsalt
  • En lille håndfuld bredbladet persille
  • En lille håndfuld dild
  • 200 g torskefilet
  • 250 g lilla blomkål (eller almindeligt hvidt blomkål) i fine skiver
  • 100 g spæd spinat
  • 10 g ekstra jomfruolivenolie
  • 1 lime
  • Friskkværnet sort peber

Sådan gør du

  • Kog quinoa.

  • Læg torsken i et ovnfast fad på bagepapir og bag den ved 200 grader i ca. 12 minutter.

  • Skær blomkålen helt fint med en meget skarp kniv eller brug et mandolinjern.

  • Skyl spinat grundigt, og damp den med lidt salt, så den reduceres. Skær tynde skiver af lime.
  • Anret blomkålen med spinat, olivenoliedryp, torsk, hakkede krydderurter, lidt limedryp, et nip salt og et kværn peber. Og lime og quinoa ved siden af.

Læs også: Sådan laver du en lækker og (næsten) sprød blomkålspizza