Blomkåls-chowder med rejer & persille

30 minutter
251 kcal

Nyd en lækker cremet suppe på en kold dag med I FORM-kuren - alt til denne ret kan forberedes i forvejen og den er derfor perfekt på en travl dag.

Alle I FORM kurens retter indeholder samme mængde kalorier, nemlig 250.

Blomkåls-chowder med rejer & persille

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 500 g blomkål
  • 2 lille buket bundet timian (bundet med køkkensnor)
  • Havsalt
  • 2 dl minimælk
  • 2 tsk. koldpresset rapsolie
  • Friskkværnet sort peber
  • 250 g store rejer med halespids
  • 2 kvist bredbladet persille

Sådan gør du

  • Skær blomkålen semigroft, og læg den i en gryde. Hæld ½ liter vand ved, 1 tsk. havsalt og timianbuketten. Kog kålen mør, hæld vandet fra og gem det! Fjern timianbuketten. Blend suppen med lunet minimælk og noget af kogevandet til en tyk suppe. Blend rapsolien i, og smag suppen til med salt og godt med sort peber.

  • Læg rejerne i en lille gryde, og hæld en lille smule af kogevandet og krydderurtebuketten ved. Kog kun lige op, og hæld vandet fra. Skær persillen mellemfint.

  • Anret den tykke suppe (chowderen) med rejer og persille.