Alle I FORM kurens retter indeholder samme mængde kalorier, nemlig 250.

Blomkåls-chowder med rejer & persille

Nyd en lækker cremet suppe på en kold dag med I FORM-kuren - alt til denne ret kan forberedes i forvejen og den er derfor perfekt på en travl dag.

14. november 2013 af I FORM

I FORM-kuren

Til 1 person

  • 250 g blomkål
  • 1 lille buket bundet timian (bundet med køkkensnor)
  • Havsalt
  • 1,25 dl minimælk
  • 1 tsk. koldpresset rapsolie
  • Friskkværnet sort peber
  • 125 g store rejer med halespids
  • 1 kvist bredbladet persille


Sådan gør du


  • Skær blomkålen semigroft, og læg den i en gryde. Hæld ½ liter vand ved, 1 tsk. havsalt og timianbuketten. Kog kålen mør, hæld vandet fra og gem det! Fjern timianbuketten. Blend suppen med lunet minimælk og noget af kogevandet til en tyk suppe. Blend rapsolien i, og smag suppen til med salt og godt med sort peber.

  • Læg rejerne i en lille gryde, og hæld en lille smule af kogevandet og krydderurtebuketten ved. Kog kun lige op, og hæld vandet fra. Skær persillen mellemfint.

  • Anret den tykke suppe (chowderen) med rejer og persille.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: