Squash-bolognese

Squash-pasta med bolognese er efterhånden en gammelt kending, men nu kan den også spises på I FORM-kuren.

21. august 2014 af I FORM

1 person

1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
1 lille gult løg, 50 g
1 lille gulerod, 50 g
1 stængel bladselleri
50 g hakket oksekød, 3 % fedt
1,5 dl mosede tomater
½ dl vand
1 kvist frisk oregano/½ tsk. tørret
Havsalt og kværnet sort peber
½ squash, 150 g (eller spidskål)
En lille håndfuld frisk basilikum
5 g friskrevet parmesanost


Lav nemt din egen squash-pasta med en spiralizer. Lige nu får du en spiralizer + 3 numre af I FORM for KUN 99 kr. + 49,5 i porto (i alt 148,5 kr.)!


  • Skær løg, gulerod og bladselleri i bitte små tern.
  • Svits dem i olien, og spæd evt. med et skvæt vand. Kom kødet ved, og rør godt.
  • Tilsæt de mosede tomater, vand og en kvist oregano (gem lidt blade til pynt).Lad saucen simre i 15 minutter, og smag til med salt og peber. Tag oregano­kvisten op.
  • Kør squashen på en spirali (en "grønsags-spaghettimaskine").
  • Har du ikke en sådan, kan du rive squashen fint på et rivejern eller snitte spidskål helt fint, overhælde det med kogende vand og straks dræne det igen.
  • Anret squashen med basilikumblade, kødsauces, oreganoblade og to riv med parmesanosten på rivejernet.


Tips

Bolognesesaucen er velegnet til at fryse ned, så lav gerne en stor portion.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler