Sunde alternativer til pasta, ris & co.

Se, hvor meget du vinder ved at udskifte hvid pasta, ris, kartofler og brød med grønne og grove varianter uden at gå på kompromis med smagen.

Middagsbord

Skift pastaen ud med grønt og spar en masse kalorier

© iStock

Sundere pasta, ris, brød og kartofler

Det kan sagtens lade sig gøre at erstatte den hvide ris og den udkogte pasta med sundere alternativer. Den oplagte løsning er at bytte ris, brød og pasta ud med fuldkornsvarianterne. Dermed vinder du både flere vitaminer og kostfibre, der øger mætheden og gavner din fordøjelse.

Er du på jagt efter færre kalorier, kan du tage skridtet videre og vælge grønne alternativer. Disse byttehandler giver dig ud over andre vitaminer og mineraler også en ordentlig spandfuld antioxidanter og sparer dig som nævnt for en anseelig mængde kalorier.

I nedenstående artikler kan du finde forslag til et væld af sunde alternativer, som din krop vil elske dig for at smække på tallerknen.

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background