Røget laks i stedet for røget filet

Alene, at røget filet er rødt kød, gør, at det kun bør spises i små mængder, men også det høje saltindhold gør den usund. Røget laks er derfor et glimerende og sundt alternativ, hvis du stadig vil have den røgede smag.

Vælg røget laks frem for filet, der er rig på omega-3-fedt!

Derfor skal du vælge laks

Røget filet er rødt kød fra firbenede dyr, som man kun skal spise i meget små mængder og slet ikke hver dag. Derudover indeholder røget filet en del salt.

Her er laksen et godt bytte. Du kan fortsat nyde den røgede smag, men slipper for rødt kød og får til gengæld masser af gode og sunde omega-3-fedtsyrer.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background