Sandwich med laks og dild

15 minutter
378 kcal

Frisk og sund sandwich perfekt til frokostpausen.

Sandwich med laks og dild

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 skiv. groft brød (60 g)
  • 60 g grøn salat
  • 150 g varmrøget laks
  • 4 dråber olivenolie
  • ½ citron
  • 2 tomat
  • 2 tsk. mos af soltørrede tomater
  • 1 rødløg
  • 2 tsk. sorte oliven
  • ½ bundt dild
  • Lidt salt
  • Lidt sukker
  • Peber

Salat

  • 60 g salat
  • 200 g gulerod
  • citronsaft
  • salt
  • persille

Tilberedning

Rist brødskiverne. Anret skyllede blade af salat på brødet, og læg stykker af fisk på. Rør olie, revet skal og saft af citron, udkernet og finthakket tomat, hakket løg, hakkede oliven, halvdelen af dilden, også hakket, salt, sukker og peber sammen, og hæld det over fisken. Pynt med mere dild, og server sandwich som frokost, evt. med grøn salat blandet med gulerod og dressing af citronsaft, salt og hakket persille til.