Sandwich med laks og dild

Frisk og sund sandwich perfekt til frokostpausen.

14. juli 2016 af I FORM

1 person

1 skive groft brød
(60 g)
30 g grøn salat
75 g varmrøget laks
2 dråber olivenolie
¼ citron
1 tomat
1 tsk. mos af soltørrede tomater
½ rødløg
1 tsk. sorte oliven
¼ bundt dild
Lidt salt
Lidt sukker
Peber
Salat af 30 g salat, 100 g gulerod, citronsaft, salt, persille

Tilberedning

Rist brødskiverne. Anret skyllede blade af salat på brødet, og læg stykker af fisk på. Rør olie, revet skal og saft af citron, udkernet og finthakket tomat, hakket løg, hakkede oliven, halvdelen af dilden, også hakket, salt, sukker og peber sammen, og hæld det over fisken. Pynt med mere dild, og server sandwich som frokost, evt. med grøn salat blandet med gulerod og dressing af citronsaft, salt og hakket persille til.

  • Du træner faktisk ikke:

    Skal du spare på kalorierne, kan du her vælge at skære ned på brødet og nøjes med en yderst tyndtskåret skive. Spar eventuelt også lidt på fisken for at reducere kalorieindholdet yderligere.

  • Du træner hårdt og meget:

    Din intensive træning tømmer depoterne, og du har derfor brug for flere kulhydrater. Det får du ved at spise noget mere brød til. Det kan også være en idé at spise noget mere fisk for at få flere proteiner til din restitution.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler