Sandwich med laks og dild

Frisk og sund sandwich perfekt til frokostpausen.

14. juli 2016 af I FORM-redaktionen

Sandwich med laks og dild

1 person

TIDSFORBRUG

Tid i alt: 15 minutter

INGREDIENSER

1 skive groft brød (60 g)

30 g grøn salat

75 g varmrøget laks

2 dråber olivenolie

¼ citron

1 tomat

1 tsk. mos af soltørrede tomater

½ rødløg

1 tsk. sorte oliven

¼ bundt dild

Lidt salt

Lidt sukker

Peber

Salat

30 g salat

100 g gulerod

citronsaft

salt

persille

Tilberedning

Rist brødskiverne. Anret skyllede blade af salat på brødet, og læg stykker af fisk på. Rør olie, revet skal og saft af citron, udkernet og finthakket tomat, hakket løg, hakkede oliven, halvdelen af dilden, også hakket, salt, sukker og peber sammen, og hæld det over fisken. Pynt med mere dild, og server sandwich som frokost, evt. med grøn salat blandet med gulerod og dressing af citronsaft, salt og hakket persille til.

næringsindhold pr. person

Energi: 378 kcal

Protein: 22 g

Fedt: 12 g

Kulhydrat: 42 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: