Sunde opskrifter Frokost Laksetatar... Laksetatar med rødløg, forårsløg og ingefærcreme 20 minutter 336 kcal Forårsfrisk laksetartar. En lækker frokost eller forret uden ben i. Af I FORM-redaktionen 19. marts 2013 Laksetatar med rødløg, forårsløg og ingefærcreme Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 200 g laks uden ben Havsalt og friskkværnet sort peber 3 limefrugter ¼ agurk 1 lille rødløg 2 forårsløg 1 lille bundt dild 1 dl skyr 1 tsk. fintrevet ingefær Tilbehør 2 skiv. ristet rugbrød – skåret i 8 trekanter Sådan gør du Skær laksen i fine tern, og kom dem i en skål med et drys salt og saften fra en limefrugt. Del agurken, og skrab kernerne ud. Findel agurkekød, dild samt rød- og forårsløg. Vend det med laksen sammen med et drys friskkværnet peber. Smag laksetataren til med salt, peber og lime. Rør skyr med lidt limesaft og ingefær –og smag til med salt og peber. Anret laksetataren med ingefærcreme, limebåde og ristede rugbrødstrekanter. LaksIngefærLøgFisk