Laksetatar med rødløg, forårsløg og ingefærcreme

20 minutter

Forårsfrisk laksetartar. En lækker frokost eller forret uden ben i.

Laksetatar med rødløg, forårsløg og ingefærcreme

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 200 g laks uden ben
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 3 limefrugter
  • ¼ agurk
  • 1 lille rødløg
  • 2 forårsløg
  • 1 lille bundt dild
  • 1 dl skyr
  • 1 tsk. fintrevet ingefær

Tilbehør

  • 2 skiv. ristet rugbrød – skåret i 8 trekanter

Sådan gør du

  • Skær laksen i fine tern, og kom dem i en skål med et drys salt og saften fra en limefrugt.

  • Del agurken, og skrab kernerne ud.

  • Findel agurkekød, dild samt rød- og forårsløg. Vend det med laksen sammen med et drys friskkværnet peber.

  • Smag laksetataren til med salt, peber og lime.

  • Rør skyr med lidt limesaft og ingefær –og smag til med salt og peber.

  • Anret laksetataren med ingefærcreme, limebåde og ristede rugbrødstrekanter.