Laksetatar med rødløg, forårsløg og ingefærcreme

20 minutter
336 kcal

Forårsfrisk laksetartar. En lækker frokost eller forret uden ben i.

Laksetatar med rødløg, forårsløg og ingefærcreme

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 200 g laks uden ben
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 3 limefrugter
  • ¼ agurk
  • 1 lille rødløg
  • 2 forårsløg
  • 1 lille bundt dild
  • 1 dl skyr
  • 1 tsk. fintrevet ingefær

Tilbehør

  • 2 skiv. ristet rugbrød – skåret i 8 trekanter

Sådan gør du

  • Skær laksen i fine tern, og kom dem i en skål med et drys salt og saften fra en limefrugt.
  • Del agurken, og skrab kernerne ud.
  • Findel agurkekød, dild samt rød- og forårsløg. Vend det med laksen sammen med et drys friskkværnet peber.
  • Smag laksetataren til med salt, peber og lime.
  • Rør skyr med lidt limesaft og ingefær –og smag til med salt og peber.
  • Anret laksetataren med ingefærcreme, limebåde og ristede rugbrødstrekanter.