Laksetatar med rødløg, forårsløg og ingefærcreme

Forårsfrisk laksetartar. En lækker frokost eller forret uden ben i.

20. marts 2013 af I FORM

2 personer

200 g laks uden ben
Havsalt og friskkværnet sort peber
3 limefrugter
¼ agurk
1 lille rødløg
2 forårsløg
1 lille bundt dild
1 dl skyr
1 tsk. fintrevet ingefær
Tilbehør: 2 skiver ristet rugbrød – skåret i 8 trekanter


  • Skær laksen i fine tern, og kom dem i en skål med et drys salt og saften fra en limefrugt.
  • Del agurken, og skrab kernerne ud.
  • Findel agurkekød, dild samt rød- og forårsløg. Vend det med laksen sammen med et drys friskkværnet peber.
  • Smag laksetataren til med salt, peber og lime.
  • Rør skyr med lidt limesaft og ingefær –og smag til med salt og peber.
  • Anret laksetataren med ingefærcreme, limebåde og ristede rugbrødstrekanter.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: