Hummus i stedet for leverpostej

Vink farvel til den fedtede klassiker og smør i stedet hummus på dit brød, så får du en masse gode proteiner og en bedre fordøjelse!

Vink farvel til klassikeren, og få i stedet masser af proteiner og fibre ved at smøre hummus på dit brød.

Derfor skal du vælge hummus

35 pct. lever og rigtig meget spæk finder du i en lever­postej.

Så ja, du får lidt jern ud af leverdrengen, men ellers er der ikke meget godt til at opveje den store mængde fedt, konserveringsmiddel og hvedemel.

Hummus derimod er fyldt med gode proteiner og kostfibre, som din fordøjelse og mæthedsfornemmelse godt kan lide.

Hummus

1 dåse kikærter
1 fed hvidløg
¼ dl olivenolie
1 spsk. citronsaft
1 tsk. revet citronskal
½ tsk. stødt spidskommen
200 g skyr
Havsalt og friskkværnet peber

  • Blend ingredienserne groft.
  • Tilsæt evt. lidt cayennepeber.