Fiskefrikadelle i stedet for fiskefilet
En fiskefrikadelle med skyr-remoulade er både mere mættende og indeholder langt færre kalorier end dens friturestegte ven.
1.
Fiskefrikadelle i stedet for fiskefilet
En fiskefrikadelle med skyr-remoulade er både mere mættende og indeholder langt færre kalorier end dens friturestegte ven.
Når ting paneres, bliver de sprøde, men suger også en masse fedtstoffer til sig. Det samme er tilfældet ved fiskefileter, som er paneret i lyst brød og friturestegt i primært solsikkeolie, som er meget omega-6 rigt.
Vi får i forvejen alt for meget omega-6-fedt i vores kost. Fiskefrikadellerne er magre og sammen med skyrcremen, der er proteinrig, mætter de godt.
12 stk
400 g finthakket kullerfilet
1 bundt dild
1 æg
½ dl rugmel
½ tsk. salt
Friskkværnet peber
1-2 dl minimælk
1-2 spsk. rapsolie
Skyrcreme
1 dl skyr
2 tsk. sennep
1 tsk. karry
Evt. lidt grofthakkede cornichoner