I FORM fejrer 35 år: Gratis adgang til hele vores digitale sundhedsunivers

I FORM holder fødselsdag og vil i den anledning fejre det gode, sunde liv. Det gør vi ved at give alle jer træningsglade derude en måneds gratis adgang til videotræning, sunde opskrifter og madplaner. Som en lille ekstra ting har vi også samlet det mest populære træningsindhold.

FØDSELSDAGSTILBUD - Få adgang til hele I FORMs digitale univers for 0 kroner.

© Jakob Helbig

I 35 år har I FORM haft en mission om at gøre det let at leve sundt. Missionen er den samme, men vores digitale træningsunivers forandrer sig. Her kan du altid finde nyt indhold, som passer til lige netop dit niveau.

Lige nu får du adgang til det hele for bare 0 kroner.

Vi inspirerer og guider vi dig til en sund og aktiv livsstil med et stort katalog af online træningsvideoer, vores populære ruteplanner, der beregner distance og kalorieforbrug, ugentlige hverdagsmadplaner samt over 1000 kalorieberegnede opskrifter, så du altid kan søge efter inspiration til sunde snacks og måltider, du kan lave i en fart.

Du finder også alt det lækre træningsindhold og opskriftsindeks i vores nye app, der giver følelsen af altid at have en personlig træner lige ved hånden.

I anledning af vores fødselsdag har vi herunder samlet alt det trænings- og sundhedsindhold, som I gennem tiden har klikket mest på.

10 KM LØBEPROGRAM Prøv at lytte til lydfilerne i vores 10 km løbeprogram, mens du løber. Så bliver du guidet fra start til slut – nemt, effektiv og motiverede!

© iStock

Løbeprogrammer som lydfiler: Et sikkert hit 🎧

Vores løbeprogrammer er vist kommet for at blive – og heldigvis har vi løbeprogrammer til alle niveauer.

Et af de helt populære programmer er løbeprogrammet til begyndere, der gerne vil nå i mål med at kunne løbe 5 km. Her starter vi roligt ud og går det meste af tiden de første mange dage i løbeprogrammet. Efterhånden som programmet skrider frem, kommer der ekstra løbeminutter på, så du oplever, at du bliver udfordret, og at din kondition bliver bedre – uden at det føles for hårdt.

Til hver eneste løbetur i vores 5 km-løbeprogram har vi lavet lydfiler, hvor vi fortæller dig, hvornår du skal gå, og hvornår du skal løbe – og i hvilket tempo. Så hvis du har dem med i dine høretelefoner, bliver løbeturene ikke alene meget nemmere – der er også større chance for at du holder motivationen og kommer i mål.

🎧 Er du klar på at prøve kræfter med længere løbeture? Så prøv vores 10 km løbeprogram med lyd her.

🎧 Du kan også finde nye udfordringer med vores 12 guidede intervalture med lyd.

Kvinde, der er stresset.

STRESS - Hvordan du ser på verden, kan være afgørende for, hvor modtagelig du er over for stress.

© iStock

Gratis online test: Er du stresset?

Mange har allerede taget I FORMs stress-test,, som er et godt redskab til alle os, der føler os pressede i hverdagen. Det kan nemlig være svært selv at vurdere, hvor slemt det står til.

Stress-testen her er udviklet af stresslæge og forsker Bo Netterstrøm og erhvervspsykolog med speciale i stress og indehaver af Grow People, Pernille Rasmussen.

Testen kan give en god indikation af dit stress-niveau. Husk dog, at en stress-test er vejledende og ikke må bruges som erstatning for at gå til lægen. Opsøg derfor altid din læge, hvis du er i tvivl.

Tag stress-testen her.

Balletræning

FASTE BALLER – Styrk bagdelen ved at træne ballerne med effektive styrkeøvelser. Se øvelserne i artiklen eller følg denne effektive videotræning med fokus på ballerne.

© Wichmann+bendtsen

Hemmeligheden bag faste baller og lår...

... vil vi meget gerne dele med jer. For det er nemlig et emne, der altid hitter blandt vores læsere. Vi kan ikke lokke med en hurtig mirakelkur, men den gode nyhed er, at der findes mange sjove og effektive øvelser, som du let kan flette ind i din hverdag.

Her får du 8 af de bedste styrkeøvelser, der effektivt tager fat i dine balle- og benmuskler.

I FORMS APP. Nu kan du få I FORM på telefonen, så du altid har videotræninger, madplaner og opskrifter lige ved hånden. De er nemme at bruge, og du kan gemme dine favoritter, så du har hurtig adgang til dem.

Download I FORMs app og hav den bedste træningsmakker lige ved hånden.

Som abonnent har du også adgang til I FORMs app, I FORM – træning og sund mad, som indeholder et hav af videotræninger, madplaner samt opskrifter. Du kan favorisere dit yndlingsindhold og nemt tilgå det på favorit-siden, som er dit personlige overblik.