Let at leve sundt: I FORMs nye træningsunivers og ugentlige madplaner hjælper dig i hverdagen

10 minutters træninger, ugentlige madplaner og en smart ruteplanner. Det er bare nogle af de værktøjer, du får adgang til i vores nye digitale univers, som hjælper og motiverer dig til at leve sundt året rundt.

I FORMs mission er at gøre det let at leve sundt. Små, simple tiltag gør en kæmpe forskel – for dit helbred og dit humør. Det kan være en hurtig træning, der får pulsen op, eller et sundt aftensmåltid, hvor der er skruet op for grøntsagerne og ned for kalorierne.

De to ting – og mange andre – har vi gjort det lettere for dig at realisere i en travl hverdag. Vi har nemlig lanceret et helt nyt site, så du hele tiden har viden og værktøjer lige ved hånden.

Som abonnent på I FORM har du fri adgang til alt indhold på iform.dk. Her kan du træne med på video, få serveret ugens sunde madplan og få adgang til +1000 kalorielette opskrifter.

Start dine sunde vaner i dag

Lige nu kan du få to ugers gratis adgang, hvis du vil prøve, om det er noget for dig. Kom i gang her

Hvis du allerede er abonnent på magasinet, har du adgang til alt indhold på iform.dk. Du skal blot oprette et login og en adgangskode.

Download I FORMs app og hav verdens bedste træningsmakker lige ved hånden.

Som abonnent har du også adgang til I FORMs app, I FORM – træning og sund mad, som indeholder et hav af videotræninger, madplaner samt opskrifter. Du kan favorisere dit yndlingsindhold og nemt tilgå det på favorit-siden, som er dit personlige overblik.

  Nu er det blevet lettere at leve sundt!

  I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
  Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

  Lige nu: Prøv 30 dage gratis


  Newsletter background