Nu er det blevet lettere at leve sundt!

10 minutters træninger, ugentlige madplaner og en smart ruteplanner. Det er bare nogle af de værktøjer, du får adgang til i vores nye digitale univers, som hjælper og motiverer dig til at leve sundt året rundt.

I FORMs mission er at gøre det let at leve sundt. Små, simple tiltag gør en kæmpe forskel – for dit helbred og dit humør. Det kan være en hurtig træning, der får pulsen op, eller et sundt aftensmåltid, hvor der er skruet op for grøntsagerne og ned for kalorierne.

De to ting – og mange andre – har vi gjort det lettere for dig at realisere i en travl hverdag. Vi har nemlig lanceret et helt nyt site, så du hele tiden har viden og værktøjer lige ved hånden.

Som abonnent på I FORM har du fri adgang til alt indhold på iform.dk. Her kan du træne med på video, få serveret ugens sunde madplan og få adgang til +1000 kalorielette opskrifter.

Start dine sunde vaner i dag

Lige nu kan du få to ugers gratis adgang, hvis du vil prøve, om det er noget for dig. Kom i gang her

Hvis du allerede er abonnent på magasinet, har du adgang til alt indhold på iform.dk. Du skal blot oprette et login og en adgangskode.

Alt dette får du i I FORMs digitale univers

Sunde opskrifter

Som abonnent har du adgang til mere end 1.000 sunde opskrifter. Og med vores nye site har du dem lige ved hånden – både når der skal købes ind, og retten skal tilberedes i køkkenet.

Med hjælp fra dygtige opskriftsudviklere og førende ernæringseksperter har vi årelang erfaring i at udvikle opskrifter med fokus på sund og grøn mad, der kan laves i en fart. Og du finder alt fra morgenmad, frokost og aftensmad til bagværk og snacks – alt sammen i lidt sundere og slankere udgaver.

Med I FORMs opskrifter får du altid en præcis ingrediensliste, grundig trin-for-trin-vejledning, tidsforbrug samt en næringsberegning, så du kan se, hvor mange kalorier, kostfibre osv. der er i opskriften per person.

Fri adgang til ALT

Udover de nye features, som vi har beskrevet, får du som abonnent naturligvis også fri adgang til alt det klassiske I FORM-indhold. Det gælder fx vores guides inden for emner som kost, træning og vægttab, vores løbe- og gangprogrammer og vores grundige artikler om alt fra tarmsundhed til tankemylder.

Fremover vil de til en vis udstrækning være låst af, så kun abonnenter kan læse det hele. Tegn abonnement i dag, så du sikrer, at du ikke går glip af noget.

Lige nu får du de to første uger for 0 kr. –

Hvis du allerede er abonnent på magasinet har du adgang til alt indhold på iform.dk. Du skal blot oprette et login og en adgangskode.
Kom i gang her.

Hvis ikke glæder vi os til at få dig med ombord, for der er altid plads til en til i I FORM-klubben.