Let at leve sundt: I FORMs træningsunivers og madplaner hjælper dig

10 minutters træninger, ugentlige madplaner, løbeprogrammer med lydguide og en smart ruteplanner. Det er bare nogle af de værktøjer, du får adgang til i vores digitale univers, som hjælper og motiverer dig til at leve sundt året rundt.

I FORMs digitale univers gør det let at leve sundt

I FORMs mission er at gøre det let at leve sundt. Små, simple tiltag gør en kæmpe forskel – for dit helbred og dit humør. Det kan være en hurtig træning, der får pulsen op, eller et sundt aftensmåltid, hvor der er skruet op for grøntsagerne og ned for kalorierne.

De to ting – og mange andre – har vi gjort det lettere for dig at realisere i en travl hverdag. Med I FORMs site og vores app har du hele tiden viden og værktøjer lige ved hånden.

Som abonnent på I FORM kan du frit bruge vores app, ligesom du har fri adgang til alt indhold på iform.dk. Her kan du træne med på video, få serveret ugens sunde madplan, lade vores lydfiler guide dig på løbeturen og få adgang til over 1000 kalorielette opskrifter.

Alt dette får du i I FORMs digitale univers


Start dine sunde vaner i dag

Er du ikke allerede abonnent på I FORM, kan du Tilmelde dig allerede nu – det tager kun 2 minutter – og kom gratis i gang nu. Herefter koster et abonnement 79 kr./mdr.

Hvis du allerede er abonnent på magasinet, har du samtidig annoncefri adgang til alt indhold på iform.dk og i vores app. Du skal blot oprette et login og en adgangskode. Det tager et øjeblik – så er du i gang.

1 100+ træningsvideoer


Træn med I FORMs træningsvideoer hvor som helst

Træn med på video

Den bedste motion er den, du får dyrket! Derfor har vi lavet en serie af træningsvideoer kaldet Quick fit, som du kan tilpasse til dit niveau og den tid, du har til rådighed.

Alle Quick fit-træningerne styrker og opstrammer hele kroppen, kan laves uden udstyr og tager max. 30 min.

Afspil træningsvideoerne på din telefon i det fri, eller få dem op på tv-skærmen, så du kan give den gas i stuen.

Udover vores Quick fit-træningsserie, har vi masser af andre træningsvideoer, med og uden udstyr – til hele kroppen eller målrettet specifikke behov.

Du kan målrette din træning efter:

  • Kropsdel – vi har træningsvideoer, der er skræddersyet til at træne mave, baller eller arme samt effektive helkropsprogrammer
  • Udstyr – find videoøvelser med dit favoritudstyr, ex elastikker eller håndvægte
  • Niveau – uanset om du er begynder eller øvet, har vi øvelser, der passer til dig
  • Særlige behov – vi har fx morgentræning, træning målrettet vægttab eller vidoetræninger til dig, der løber eller har dårlige knæ

Styrketræning er helt afgørende for din krop, og det har aldrig været nemmere at få det gjort! Du kan naturligvis supplere med masser af gang- og løbeprogrammer – eller hvad med afstressende yin yoga? Det er alt sammen noget, du har adgang til som abonnent.

Find vores træningsvideoer her

– eller i vores app, "I FORM – træning og sund mad"

2 Sund og lækker madplan – hver uge


En ny sund madplan hver uge er en del af I FORMs abonnement

Ugens madplan

Synes du, det er svært at finde på sunde retter aften efter aften? Og måske også at holde vægten? Så er vores madplan et fantastisk redskab! Hver uge får du nye retter til ugens hverdagsaftener med fokus på variation, smag, sundhed og kalorier. Og så tager retterne kun 30 minutter at lave!

Du bliver fri for at stresse over, hvad I skal have at spise, og du bliver automatisk hjulpet i mål med en varieret kost og en sund vægt.

Med vores skræddersyede madplaner får du hver uge:

  • Lækre og lette hverdagsopskrifter, du kan lave på max. 30 min.
  • Garanti for, at alle retter indeholder max 650 kcal per person
  • Masser af grøntsager og lækre råvarer i sæson
  • Tips og viden om sund mad og fifs, du kan bruge i køkkenet
  • En ugentlig bonusopskrift, fx en dessert eller et brød

Du får madplanen sendt til din mail hver lørdag. Du kan også altid finde vores madplaner her på sitet eller i vores app, "I FORM – træning og sund mad".

Se alle I FORMs madplaner her

3 Over 1000 sunde og lækre opskrifter


Sunde, kalorieberegnede opskrifter er en del af I FORMs digitale univers

Sunde, kalorieberegnede opskrifter

Som abonnent har du adgang til mere end 1000 sunde opskrifter. Og med vores site og app har du dem lige ved hånden – både når der skal købes ind, og retten skal tilberedes i køkkenet.

Med hjælp fra dygtige opskriftsudviklere og førende ernæringseksperter har vi årelang erfaring i at udvikle opskrifter med fokus på sund og grøn mad, der kan laves i en fart. Og du finder alt fra morgenmad, frokost og aftensmad til bagværk og snacks – alt sammen i lidt sundere og slankere udgaver.

Med I FORMs opskrifter får du altid en præcis ingrediensliste, grundig trin-for-trin-vejledning, tidsforbrug samt en næringsberegning, så du kan se, hvor mange kalorier, kostfibre osv. der er i opskriften per person.

Find alle vores opskrifter her

– eller i vores app, "I FORM – træning og sund mad"

4 Løbeprogrammer med lydguide 🎧


Løbeprogrammer med lydfiler er en del af I FORMs digitale univers

Bliv guidet gennem hele løbeturen 🎧

Når du følger et løbeprogram eller løber intervaller, skal du undervejs bøvle med at holde styr på tiden, når du skal løbe et bestemt antal minutter, skifte løbetempo eller veksle mellem at løbe og gå. Det har vi nu gjort meget nemmere!

Med I FORM løbe-lydguider får du din egen løbecoach med på turen, som hele tiden fortæller dig, hvad du skal gøre. Du får at vide, hvornår du skal løbe og gå (og i hvilket tempo), hvor langt du har løbet ind til videre – og hvornår du er halvvejs, så du ved, hvornår det er på tide at løbe hjemad igen. Du skal bare tage høretelefonerne på, tænde for lydguiden og løbe derudad. Nemt!

Vi har lavet løbe-lydguider til vores mest populære løbeprogrammer, samt til en stribe interval-løbeture til alle niveauer. Du finder vores løbe-lydguider her:

🎧 PROGRAM: Løb 5 km (begynder)
🎧 PROGRAM: Løb 10 km (let øvet)
🎧 12 interval-løbeture (begynder, let øvet og øvet)

Du finder også lydguiderne til vores 5 og 10 km løbeprogram i vores app, "I FORM – træning og sund mad"

5 Fri adgang til I FORMs app


Download I FORMs app og hav din træningsmakker lige ved hånden

Som abonnent har du også adgang til I FORMs app, I FORM – træning og sund mad, som indeholder et hav af videotræninger, madplaner, løbe-lydguider samt over 1000 opskrifter. Du kan favorisere dit yndlingsindhold og nemt tilgå det på favorit-siden, som er dit personlige overblik.

I FORM app logo

Har du ikke vores app?

Så kan du downloade den her:

Du skal være abonnent på I FORM digital for at få glæde af app'en.

Hvis du allerede er abonnent på magasinet I FORM, har du fri adgang til alt indhold på iform.dk og i app'en. Du skal blot oprette et login og en adgangskode her. Det er vigtigt, at du opretter dig via linket, før du logger ind på app'en.

Er du ikke abonnent på I FORM?

Så kan du finde et godt tilbud her – både tilbud med ren digital adgang til I FORM eller tilbud, hvor du også får vores magasin med i købet.

6 Fri adgang til I FORMs site – uden annoncer


Fri adgang til ALT

Som abonnent har du naturligvis også fri adgang til alt det klassiske I FORM-indhold – uden annoncer. Det gælder fx vores guides inden for emner som kost, træning og vægttab, vores løbe- og gangprogrammer, vores kostplaner og vores grundige artikler om alt fra tarmsundhed til tankemylder.

Alt dette indhold vil til en vis udstrækning være låst af, så kun abonnenter kan læse det hele.