Gratis adgang til nyt digitalt træningsunivers

Nu kan din sundhed få et nøk opad, for med I FORM's digitale træningsunivers bliver det meget lettere at fylde hverdagen med effektiv træning og nærrigsrig kost. Her får du over 100 træningsvideoer, mere end 1000 opskrifter på kalorielette retter og adgang til vores nye træningsapp.

GIV DIN TRÆNING ET NYT GEAR - Få inspiration til din sundhed med IFORM's digitale univers.

Med I FORM's digitale træningsunivers kan du give dine trænings- og kostvaner et ordentligt spark bagi. Her får du adgang til et stort katalog af online træningsvideoer, hvor du kan finde lige den træning, der passer til dit niveau, uanset om du vil træne 10 eller 40 minutter. Du får også adgang til vores populære ruteplanner, der beregner distance, fart og kalorieforbrug.

Med I FORM's digitale univers har du tilmed gratis adgang til vores ugentlige hverdagsmadplan, med retter, der alle kan laves på max. 30 min., og som giver dig under 650 kalorier. Derudover finder du hos os over 1000 kalorieberegnede opskrifter, så du altid kan søge efter inspiration til sunde snacks og måltider, du kan lave i en fart.

Du finder også alt det lækre træningsindhold i vores nye app, der føles som at have en personlig træner lige ved hånden uanset om du er hjemme, i sommerhus eller på rejse. Her har du naturligvis også adgang til hele vores opskriftsunivers.

Få to måneders gratis adgang her

Lige nu kan du få to måneders gratis adgang, hvis du vil prøve, om det er noget for dig. Få adgang til alt træningsindhold her.

Hvis du allerede er abonnent på magasinet, har du adgang til alt indhold på iform.dk. Du skal blot oprette et login og en adgangskode.

Alt dette får du med I FORMs digitale univers

Som abonnent har du adgang til mere end 1000 sunde opskrifter. Og med vores nye site har du dem lige ved hånden – både når der skal købes ind, og når du skal igang med tilberedningen i køkkenet.

Med hjælp fra dygtige opskriftsudviklere og førende ernæringseksperter har vi årelang erfaring i at udvikle opskrifter med fokus på sund og grøn mad, der kan laves i en fart. Du finder alt fra morgenmad, frokost og aftensmad til bagværk og snacks – alt sammen i en lidt sundere udgave.

Med I FORMs opskrifter får du altid en præcis ingrediensliste, grundig trin-for-trin-vejledning, estimeret tidsforbrug samt en næringsberegning, så du kan se, hvor mange proteiner, kulhydrater, kalorier, kostfibre osv. der er i opskriften per person.

Fri adgang til ALT

Udover de nye features, som vi har beskrevet, får du som abonnent naturligvis også fri adgang til alt det klassiske I FORM-indhold. Det gælder fx vores guides inden for emner som kost, træning og vægttab, vores løbe- og gangprogrammer og vores grundige artikler om alt fra tarmsundhed til tankemylder.

Fremover vil de til en vis udstrækning være låst af, så kun abonnenter kan læse det hele. Tegn abonnement i dag, så går du ikke glip af noget.

Lige nu får du de to første måneder for 0 kr. –

Hvis du allerede er abonnent på magasinet har du adgang til alt indhold på iform.dk. Du skal blot oprette et login og en adgangskode.
Kom i gang her.

Hvis ikke glæder vi os til at få dig med ombord, for der er altid plads til en til i I FORM-klubben.

Download I FORMs app og hav verdens bedste træningsmakker lige ved hånden.

Som abonnent har du også adgang til I FORMs app, I FORM – træning og sund mad, som indeholder et hav af videotræninger, madplaner samt opskrifter. Du kan favorisere dit yndlingsindhold og nemt tilgå det på favorit-siden, som er dit personlige overblik.