Verdens bedste juice-kur

Trænger du til en ægte juice-indsprøjtning? Velkommen til verdens bedste juice-kur. I tre dage booster du din krop med I FORMs specialkomponerede juice-opskrifter fyldt med naturens kraftfulde næringsstoffer.

Tung og træt? Prøv en juicekur i 3 dage

JUICEKUR Prøv I FORMs juicekur i 3 dage.

© iStock

Få en skræddersyet juicekur

Tanken om at kunne skylle kroppen igennem og rense den for giftstoffer, er besnærende, men der findes desværre ingen diæt, der overnight kan skylde affald ud af kroppen og detoxe dig. En hurtig juicekur omstiller hverken dit stofskifte eller ændrer radikalt på din tarmflora.

Alligevel kan det engang imellem være rart i en kortere eller længere periode at give sin krop en pause – holde ferie fra sine (u)vaner. En vane er ligesom en tiltrampet sti, som du følger helt uden at tænke over det. Når du bevidst vælger en anden vej, sker der noget – især mentalt.

Tryk på Reset med en juicekur

Når du over nogle dage siger nej til ritualer, du måske troede var umulige at lægge på hylden, har det den effekt, at du pludselig bliver meget bevidst om, hvad du normalt går og spiser, og på om dine vaner får dig tættere på eller længere væk fra dine mål. Det er derfor oplagt at bruge vores 3 dages juicekur til at mærke efter, hvordan kroppen reagerer – og fornemme, hvordan dine sanser og sultfornemmelse vækkes. Efter en pause fra den daglige ration søde sager, vil du måske pludselig mærke ikke at have brug for nær så meget sukker for at få tilfredsstillet din søde tand.

Send dit krop et kys

Du skal ikke hoppe på juicekur for at straffe dig selv for at have spist for mange påskeæg eller dykket for dybt i skålen med fredagsslik, men fordi du har lyst til at sende din krop en kærlighedserklæring.

Hvis du har fået lyst til at prøve kræfter med vores juicekur, skal du indstille dig på tre dage på flydende kost. Til gengæld får du masser af sunde råvarer smækfyldt med vitaminer og mineraler.

Fordele ved I FORMs juicekur

  • Du får opskrifter til alle dagens måltider, så du skal ikke selv finde på, hvilke råvarer, du vil putte i dine juicer.
  • I den vedhæftede kostplan, kan du se præcis, hvordan du skal bruge juicerne, så du får mest muligt energi til dagens opgave, fibre til din fordøjelse og sunde fedtsyrer til hjerte, hjerne og led.
  • Du bliver tanket op med råvarer, fx bær, der indeholder ekstra mange antioxidanter, i form af C-vitamin og bioaktive plantestoffer, som man formoder har adskillige sunde virkninger på kroppen. Blandt andet tyder celleforsøg og dyreforsøg på, at antioxidanter kan have en positiv indvirkning på risikoen for at udvikle kræft, hjerte-karsygdom og hjernesygdomme som demens og alzheimers. Den samme effekt er endnu ikke påvist hos os mennesker, men sunde er bærrene i hvert fald.

  • Vi har beriget flere af juicerne, så du får masser af protein, hvilket bidrager til at øge og vedligeholde muskel- og knoglemassen.

  • De olier vi bruger i juicerne består af sunde umættede fedtsyrer, der gavner dit hjerte.
  • Vores juicekur er på ingen måder en fastekur, men for de fleste af os vil den give et kalorieunderskud, hvilket kan være med til enten af kickstarte et større vægttab eller til at hjælpe dig af med det sidste genstridige kilo på vej mod drømmevægten.

Læs mere om 5:2-kuren her.

Du finder opskrifterne til juicekuren herunder, både til morgen, middag og aften