Styrk og stram op med unik elastikpakke

Med I FORMs ultimative elastikpakke får du ALT, du behøver, for at træne effektivt hjemme. Elastikkerne strammer hele kroppen op og kan bruges af både begyndere og øvede.

Kvinde træner hjemme med elastikker

EFFEKTIV TRÆNING | Med I FORMs store elastikpakke kan du nemt slanke og tone hele kroppen – få den til SÆRPRIS her.

© Thomas Tolstrup

Træningselastikker blev populære som aldrig før under corona, og måske har du allerede nogen derhjemme. Men intet slår vores nye elastikpakke, når det kommer til, hvor mange MULIGHEDER den giver, og hvor EFFEKTIV den er.

Elastikkerne har et unikt design og kan bruges både alene eller med det medfølgende tilbehør, så du får uanede træningsmuligheder – til en stærk pris!

LIGE NU: 3 numre af I FORM + GAVE: Unik elastikpakke for kun 149 kr. Du sparer 490 kr. !

I FORM tilbud på træningselastikker

ULTIMATIV STYRKETRÆNING | Stram hele kroppen op med den komplette elastikpakke – find den her.

© Thomas Tolstrup

Din elastikpakke indeholder:

Derfor er netop denne elastikpakke genial!

Du kan stige i sværhedsgrad

Pakken indeholder 5 elastikker af forskellig styrke, så du nemt kan tilpasse træningen til dit niveau og gøre øvelserne hårdere eller lettere.

Du kan sætte elastikkerne fast i døren

Det åbner for et væld af forskellige øvelser, som du ikke kan lave med almindelige elastikker, og som gør det lettere at komme HELE kroppen rundt.

Du kan træne med på video

Kom nemt i gang med elastiktræningen med I FORMs træningsvideoer. Vi viser alle øvelserne undervejs – du skal blot starte videoen og følge med. Nemmere bliver det ikke!

ALT dette får du i den store elastikpakke

1. Fem træningselastikker

Elastikkerne er vildt effektive. Du kan fx lave små vip, så det syrer til i musklerne. Med de medfølgende ankelstropper kan du lave øvelser for lår og baller, og de medfølgende håndtag er geniale til træning af arme og core. Elastikkerne kan både bruges som almindelige træningselastikker, eller du kan spænde dem fast i døren og bruge dem som de kabler, du kender fra fitnesscenterets stativer, og som er meget populære.

Du kan altså nemt komme hele kroppen rundt med de 5 geniale elastikker. Og slår du til nu, kan du få dem med VILD rabat!

Kvinde træner med elastikker hjemme

HJEMMETRÆNING | Elastikkerne giver uanede træningsmuligheder, lige når det passer dig. Få fingre i elastikkerne her!

© Thomas Tolstrup

Du får 5 elastikker med følgende belastning:

  • Mørkeblå elastik: 18 kg
  • Mellemblå elastik: 13.5 kg
  • Neonblå elastik: 9 kg
  • Lyseblå elastik: 7 kg
  • Hvid elastik: 4,5 kg

2. Et døranker

Sæt nemt ankeret fast i døren, så du har en naturlig modvægt til alle dine øvelser. Dørankeret kan monteres på få sekunder og er lavet af et skånsomt materiale, så det ikke skader døren.
Det kan både monteres øverst, nederst og midt på døren, så du har et hav af øvelsesmuligheder.

Kvinde træner med elastikker derhjemme

NEM OPSÆTNING | Dørankeret monteres på få sekunder, så du er klar til at træne på ingen tid. Se elastikpakken her.

© Morten Ishøj

3. To ankelstropper med velcrolukning

Ankelstropperne spændes nemt om anklerne, så du kan lave effektive øvelser for lår og baller. Bruger du det medfølgende døranker, kan du også lave øvelser, der minder om dem, du kan lave i et kabeltårn i fitnesscentret.

Få inspiration til øvelser med elastikkerne i vores 3 træningsprogrammer her.

Kvinde træner med elastikker derhjemme

ANKELSTROPPER | Styrk dine baller og lår med ankelstropperne, der nemt kan spændes om dine ankler med velcro.

© Thomas Tolstrup

4. To håndtag

De medfølgende håndtag giver et solidt greb om elastikken, så du kan trække til, uden de smutter ud af hænderne på dig. Håndtagene er især gode til træning af arme og skuldre, som det ellers kan være svært at træne uden vægte.

Prøv de geniale elastikker her: Få 3 numre af I FORM for KUN 149 kr. + GAVE: Den effektive elastikpakke

Kvinde træner arme med elastikker hjemme

HÅNDTAG | Klik nemt de smarte håndtag på, og få tonede arme med elastikkerne. Se hele elastikpakken her.

© Thomas Tolstrup

5. Tre træningsprogrammer på video

Kom lynhurtigt i gang med at træne med vores 3 effektive træningsprogrammer. I FORMs træner viser alle øvelser undervejs, så du nemt kan følge med hjemme i stuen.

Se de tre træningsprogrammer nedenfor:

Powertræning med elastikker på 10 min.

Kun 10 minutter at træne i? Få maximalt ud af tiden med dette lynhurtige elastikprogram, der strammer kroppen op fra top til tå!

PRØV TRÆNINGEN HER

Pulstræning med elastikker på 10 min.

Vi har skruet op for tempoet i dette drøneffektive elastikprogram, der både giver sved på panden og stærke lår og baller.

PRØV TRÆNINGEN HER

Effektiv elastik-tabata på 20 min.

20 sekunders arbejde, 10 sekunders pause – mere simpelt bliver det ikke! I dette program skruer vi forbrændingen i vejret med spændstige elastik-øvelser for både ben, ryg og arme.

PRØV TRÆNINGEN HER

6. Få motivation med 3 numre af magasinet I FORM

I FORM er Danmarks bedste sundhedsmagasin, og det er vores vigtigste opgave at gøre det nemt og overskueligt at leve sundt. I hvert nummer motiverer vi dig med lækre opskrifter, effektive træningsøvelser og masser af ekspertråd til at passe på kroppen, bevæge dig mere og løfte din livsglæde.

I dette tilbud får du 3 numre af I FORM – leveret kvit og frit til din postkasse. Herefter kan du når som helst opsige dit abonnement.

OG!

Som en del af dit abonnement får du også adgang til hele I FORMs digitale univers. Gå på opdagelse i mere end 100 træningsvideoer, nye madplaner hver uge, vores brugbare app og meget mere.

Så bliver det ikke nemmere at leve sundt! 💪

3 grunde til, at du skal træne med elastikker

Det er styrketræning, der virker

Når du træner med elastikker, er du sikker på at bevare modstanden gennem alle øvelser. Du udfordrer et hav af muskler, som skal kæmpe for at holde stabiliteten, når elastikken er spændt. Og så kan du træne derhjemme – eller hvor du ellers har lyst – så du let kan passe træningen ind i en travl hverdag.

Du kan selv styre din træningsintensitet

Hvor intens din træning skal være, er helt op til dig. En af fordelene ved disse træningselastikker er nemlig, at du kan skrue op og ned for sværhedsgraden. De er derfor også gode, hvis I er flere, der vil bruge elastikkerne, som ikke nødvendigvis er lige stærke.

Det er skånsom træning mod skader

Elastiktræning er en skånsom form for træning. Du belaster nemlig ikke dine sener og led i lige så høj grad, som når du træner med tunge vægtstænger og håndvægte.