9 yogaøvelser til en bedre dag

Yoga er både genialt til at vække kroppen, til at give ny energi og til at geare ned – og derfor til at gøre din dag ekstra god. Her får du 9 velvalgte øvelser fordelt ud over dagen.

Susanne Lidang laver yogaøvelsen benene-op-ad-væggen, også kaldet viparita karani.

Yogaøvelsen med benene op ad væggen er en god måde at slutte dagen af på. Lav den evt. i sengen. Øvelsen beroliger nervesystemet.

© wichmann+bendtsen

Væk kroppen

Morgenen er et godt tidspunkt på dagen at lave yoga på. Når du vågner op, stiv i kroppen efter en hel nat på langs, føles smidiggørende stræk, der vækker kroppen, skønt. Alene det at få kontakt til dit åndedræt fra morgenstunden vil få en positiv effekt på resten af din dag: Du kan lettere trække vejret dybt og roligt og oplever både mere ro, energi og overskud.

Se de 3 morgenøvelser på video her

Få et skud energi

Yoga i løbet af dagen er noget af det bedste, du kan gøre for dig selv. Med få øvelser bliver de fastlåste områder i en siddetræt kontorkrop løsnet op og strakt og styrket. Det baner vejen for, at blod og ilt lettere kan finde vej til indre organer og helt ud på celleplan. Dit energiniveau og humør får et mærkbart løft – og det samme gør din evne til at koncentrere dig. Resten af dagen.

Se de 3 middagsøvelser på video her

LÆS OGSÅ: Guide til det rigtige yogaudstyr

Bliv klar til natten

Yoga afstresser både fysisk og mentalt, og med ganske få afspændende yogaøvelser som aftenrutine har du en naturlig sovepille. Når du tillader kroppen at slappe helt af og give slip, og du trækker vejret roligt ned i maven, beroliges dit nervesystem. Det giver dig langt bedre forudsætninger for at ryste dagen af dig, komme helt ned i gear og få en god nats søvn.

Se de 3 aftenøvelser på video her

Derfor er dit træningstøj ikke helt ligegyldigt ...

Du kender måske nogle af disse situationer fra din træning: Stropper, der skærer i din skulder, en t-shirt, der klæber svedigt til din ryg, og at du for 17. gang hiver dine bukser op, fordi de kryber ned. Så er det nok på tide at forære dig selv noget nyt træningstøj.
LIGE NU får du nemlig et par stilrene, højtaljede tights og en lækker, løstsiddende træningstop i TOPKVALITET + 4 numre af I FORM, fyldt med inspiration til en sundere hverdag, effektive træningsprogrammer og lækre opskrifter for bare 149 kr. + 49,50 i porto (i alt 198,50 kr.). Men skynd dig, så godt et tilbud ligger ikke længe på hylden.
Ja tak, vis mig tilbuddet NU!