8 ugers bootcamp: “Jeg er gået en hel buksestørrelse ned”

33-årige Emilie ønskede brændende at komme i form til sit bryllup. Se hendes vilde resultater efter otte uger med et fast hjemmetræningsprogram, hun kunne lave, når børnene var lagt i seng.

Lyshåret kvinde i træningstøj, der smiler.

FORVANDLING Bryllupsklokkerne ringer for Emilie, der kommer til at stå helt skarpt på sin store dag.

© Jakob Helbig

Motivationen var helt i top hos Emilie, da hun tilmeldte sig I FORMs otte ugers bootcamp. Hun ønskede nemlig at føle sig godt tilpas i sin brudekjole på den store dag.

Den 33-årige mor til tre har altid elsket at træne, men oven på sin seneste barsel var det svært at komme i gang igen, og løsningen lå ikke i fitnesscenteret, som aldrig rigtigt har sagt Emilie noget.

Derfor kastede hun sig ud i 8 uger med hjemmetræning til I FORMs onlinevideoer, og resultaterne er ikke til at tage fejl af. Emilie er gået en hel buksestørrelse ned, og hun er blevet stærkere.

Kom selv i gang med programmet nu

Emilies resultater

Hvorfor meldte du dig til bootcampen?
"Jeg skal giftes og har købt en meget tætsiddende brudekjole, så det var en kæmpe motivationsfaktor. Elsker også at træne, men er lige kommet ud af en barsel og har meget lidt tid i hverdagen med tre børn, en kæreste, en hund og et fuldtidsjob."

Hvilke resultater er du mest tilfreds med?
"Klart min mave. Der er jo kæmpe forskel. Den der muffintop er væk, og jeg er helt oppe at køre over det. Jeg er gået en hel buksestørrelse ned, og jeg kan også mærke, at jeg har rykket ved min grundform. Jeg kan tage flere gentagelser, når jeg træner, og jeg kan mærke større styrke i mine ben og baller, når jeg løber."

Hvad var det ved bootcampen, der virkede for dig?
"Det er fedt med et fast program, hvor der står præcis, hvad jeg skal gøre. Det er bare at trykke play på en video, og så er man i gang. Det er nemt at gå til, og jeg ved, det kun tager en halv time. Jeg kan lave programmet, når ungerne er lagt i seng. Skulle én af dem vågne, kan jeg bare trykke pause. Det er meget nemmere, end hvis jeg først skal pakke en taske og ned i fitnesscenteret."

Hvad har været hårdest?
"I starten var jeg lidt presset over, hvordan jeg skulle finde tid til at træne hver dag. Men efter en uge fik jeg sat det i system, og så opdagede jeg, at det egentlig var ret nemt at finde den halve time, når børnene var lagt."

Hvordan vil du holde de flotte resultater?
"Nu har jeg jo fundet ud af, hvor simpelt og nemt det er med hjemmetræning, og så er der ikke nogen undskyldning for ikke lige at tage et program."