8 uger med I FORMs bootcamp: “Mine muskler er vækket fra dvale”

Før hun meldte sig til I FORMs bootcamp, var Rikkes form nærmest ikke-eksisterende. Hun kunne knapt nok tage en eneste armbøjning på knæene. Nu kan hun tage 30 på bare et enkelt minut.

Lyshåret kvinde i træningstøj, der laver push-up på knæene og smiler.

BOOTCAMP Push-ups virkede helt umulige for Rikke – nu kan hun tage knap 30 på bare et minut.

© Jacob Helbig

Nogle gange er motivation bare ikke nok. Det måtte 47-årige Rikke sande efter en længere periode, hvor motion og træning blev skubbet nederst på prioriteringslisten. Derfor meldte hun sig til I FORMs bootcamp med otte ugers hjemmetræning. For at få en plan og prøve noget nyt.

Ud over vægttab er Rikke selv overrasket over, hvor langt hun har rykket sig ved at træne med egen kropsvægt. Før bootcampen var hun ved at dø, når hun skulle træne. Nu kan hun blive ved på et helt andet plan og tage mange flere gentagelser.

Kom selv i gang med programmet nu

Rikkes resultater

Hvorfor meldte du dig til I FORMs bootcamp?
"Jeg har løbet on/off førhen, men efter to år med corona var jeg kommet helt ud af de gode vaner. Og så har jeg en alder, hvor det betyder mere og mere, at jeg holder kroppen stærk."

Hvilke resultater er du gladest for?
"Mit udgangspunkt var nul. Jeg kunne knap nok tage en eneste armbøjning. Nu kan jeg tage flere i træk, og det er, uanset hvilken øvelse jeg laver. Mine muskler er vækket fra dvale. Alt er blevet aktiveret igen. Jeg kan mærke muller i mine arme og i min mave, som ikke var der før."

Hvad var det ved bootcampen, der virkede for dig?
"Onlinetræning passer ret godt ind i mit travle liv. Det var fedt, at programmerne kun varede 30 min. Jeg troede nok, at træning skulle vare længere og gøre helt vildt ondt for at virke. Det har overrasket mig, hvor meget man får ud af en halv times træning derhjemme kun med egen kropsvægt."

Hvad har været hårdest?
"Når jeg ikke fik trænet om morgenen. Så lå det og rugede i min bevidsthed hele dagen. Så for mig var det klart bedst bare at få det overstået."

Hvordan holdt du gejsten oppe i otte uger?
"Jeg fulgte bootcampen sammen med en veninde, og det hjalp rigtigt meget, at vi var to om det. Vi holdt hinanden oppe, hvis vi var ved at give op. Laver man en træningsaftale med en veninde, så er det sværere at løbe fra den."

Hvordan vil du holde resultaterne?
"Jeg kommer til at fortsætte med morgentræning. Jeg er også blevet meget gladere for at løbe under det her forløb, så det vil jeg klart gøre mere fremover. Håber også, at jeg kan fortsætte med hjemmetræning ca. tre gange om ugen."