2 øvelser, der hjælper dig af med appelsinhud på numsen

Hvis du gerne vil tone din numse og komme både appelsinhud og overflødigt fedt til livs, så bør du måske prøve disse 2 øvelser.

Kvindenumse

De fleste kvinder har appelsinhud - og mange har det på både lår og numse. Men faktisk kan du gøre noget ved det. Det handler om at stramme op og tone numsen, så det overflødige fedt bliver fjernet. Prøv disse 2 supereffektive øvelser:

Hofteløft

Læg dig på ryggen med det ene ben bøjet, det andet strakt ud på gulvet og armene ud til hver side. Det udstrakte ben skal følge hoften.

Spænd i ballerne, træk maven ind og løft hoften, så både baller og hofte er på linje med skuldrene. Hold øvelsen så længe, du kan.
Slap af et par sekunder, mens du stadig trækker maven ind og spænder ballerne. Byt så ben og lav øvelsen igen. Lav 10-15 repetitioner á tre omgange.

TIP! Hvis det er for nemt, kan du placere en bold mellem knæene og presse til.

Lunges

Tag en håndvægt i hver hånd og stil dig ret op og ned med armene ned langs siden. Vend håndfladen ind mod lårene – altså håndhyggen ud til siden.

Træd et skridt tilbage med fx det højre ben og synk ned kroppen indtil dit venstre knæ er i 90 graders vinkel og dit højre knæ næsten kan røre gulvet.
Brug hælen til at presse dig tilbage til startposition – læg det meste af vægten på det forreste ben. Gentag øvelsen med det andet ben.

TIP! Hvis det er for svært med håndvægte, kan du sagtens lave dem uden. Placer hænderne i siden for bedre et kunne holde balancen, men du lavet øvelserne.

Læs mere fup og fakta om appelsinhud her.

Efter allerede én træningsgang vil du kunne se resultater. Og efter kun en enkelt måned, vil ændringerne være så markante, at du altid vil fortsætte med at lave disse øvelser.