Kvinder med store numser er sundere

Det er slut med at surmule over, at din numse ikke bliver mindre. Din store bagdel kan nemlig vise sig at være en kæmpe fordel!

Har du sendt negative tanker efter din numse, når den ikke kunne mase sig ned i de stramme bukser - det er der absolut ingen grund til.

Kvinder med store numser er sundere

Forskere fra University of Oxford og Churchill Hospital i England har fundet frem til, at det at have en stor numse booster kvinders generelle sundhed. Risikoen for at blive ramt af kroniske sygdomme som eksempelvis hjerte-kar-sygdomme, diabetes og andre sygdomme som følge af overvægt er langt mindre for de kvinder, der fedtet placeret på lår og numse i forhold til dem, der har fedtet siddende omkring maven.

Den store numse redder dig fra fedme

Kvinder med store numser producerer mere af hormonet leptin. Leptin er med til at styre vores appetit og derved sikre, at vi ikke tager meget på i vægt. Mennesker, der lider af fedme kan udvikle decideret leptin-modstand, der gør, at deres hjerne ikke længere reagerer på hormonet.

Sådan får du styr på din appetit

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background