Løb 5 km på 25 min.

Her får du brug for dit vinderinstinkt. Download programmet og løb 5 km på 25 minutter om 8 uger.

20. marts 2013 af I FORM


DIT PROGRAM:

Du skal træne intensivt – hver gang. De lange intervaller på dag 1 skal du løbe på eller lige under dit konkurrencetempo på 5 km.

Pyramiderne skal du løbe som beskrevet på forrige sider – de korteste som spurt og de længste i 5-km’s konkurrencetempo. Supersættet er din “elite”- udfordring.

Sådan sætter du fart på de 5 km

Det består af lange intervaller, hvor du i hvert interval først løber med 250 meter ved max hastighed – og derfra går direkte over i et længere interval på 600-800 meter i din 5-km’s konkurrencefart.

Supersættet lærer dine ben at yde rigtig meget, selv om de er trætte efter spurten.

På I FORMs hjemmeside har vi løbeprogrammer til alle niveauer - så der er med garanti også et løbeprogram til DIG! 

Derfor er dit træningstøj vigtigt …

Hvis du vil have det optimale ud af din træning, så er det naturligvis vigtigt, at dit træningstøj både er funktionelt, og at du føler dig godt tilpas i det. Lige nu kan du få et fedt træningssæt fra Active Fit bestående af et par højtaljede træningstights og en stilren, løstsiddende t-shirt. Begge dele er i en åndbar og blød kvalitet, så det er behageligt at have på, samtidig med at det er skabt til at fungere perfekt under din træning. Vis mig træningssættet fra Active Fit til kun 149 kr. + 49,50 i porto, inklusive 4 numre af I FORM.


De højtaljede tights sikrer, at du har fuld bevægelighed, uden at du behøver være nervøs for, om dine tights glider ned. T-shirtens særlige åndbarhed gør, at den ikke klistrer sig til ryggen, mens dens udformning sørger for, at ingen sømme irriterer dig under din træning. Lige nu får du træningssættet sammen med 4 numre af I FORM fyldt med inspiration til en sundere hverdag, effektive træningsprogrammer og lækre opskrifter for kun 149 kr. + 49,50 i porto.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler