© iStock

Kom i mål på din drømmetid

I FORM skyder løbefesten i gang med løbetræningsprogrammer til alle niveauer.

20. marts 2013 af I FORM

I FORM’s løbeekspert Martin Kreutzer har skabt tre 5-km-programmer, der giver dig alle chancer for at få succes på distancen – og det gælder, hvad enten du er begynder eller garvet løber. Det fantastiske ved 5-km-distancen er jo netop, at alle kan være med.

Løb 5 km uden pause

5 km på 30 minutter

5 km på 25 minutter

5 km på 3 måder

Som begynder kan du sagtens nå at træne dig op til at gennemføre 5 km uden pauser nu til foråret, mens den garvede løber kan finde masser af udfordringer i at sætte sig mål om at forbedre sin tid.

Skal 5-km-distancen løbes hurtigst muligt, kræver det absolut både viljestyrke, evnen til at presse sig selv og en del seriøs træning for at nå i mål.

På I FORMs hjemmeside har vi løbeprogrammer til alle niveauer - så der er med garanti også et løbeprogram til DIG! 

Sæt dig et mål med din træning nu, køb et startnummer, og begynd at træne.

Du får ikke bedre motivationsfaktor til at komme ud ad døren og nyde din træning end tanken om, at du snart skal løbe i mål med armene over hovedet.

Vil du kende og måske forbedre dit kondital? Så prøv kræfter med en Coopertest. 

I FORM klæder dig på til træning

Lige nu får du en superbehagelig og lækker, langærmet træningstrøje fra Craft sammen med I FORM. Komforten er i top med et lækkert og åndbart materiale, der kan holde på varmen samtidig med, at det lader huden ånde. Det betyder, at du kan bruge trøjen til stort set alt – lige fra en rask gå- eller cykeltur til styrketræning og yoga, eller selvfølgelig når du løber. Her er trøjen på de kolde dage suveræn som et ekstra lag under løbejakken, og når vejret tillader det, kan den bruges alene.

Få den lækre træningstrøje sammen med 4 numre af I FORM spækket med inspiration, tips og sunde opskrifter. Prisen er KUN 149 kr. + 49,50 i porto og eksp. (i alt 198,50 kr.). Du sparer over 500 kr!

>>Se det supergode tilbud lige her.<<

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler