Løb 5 km uden pause

Hey, begynder! Du kan nemt nå det. Download programmet og løb 5 km uden pause om 8 uger.

20. marts 2013 af I FORM

Dit program

Ja, du skal faktisk starte med at løbe 2 km i træk på dag 1 ... men rolig nu. Det skal ikke være i hælene på Usain Bolt.

De løbeture, der i programmet skal løbes uden pauser, skal løbes så langsomt, at du ikke bliver særlig forpustet – også selv om det i starten kan betyde, at du skal holde tempoet så langt nede, at du bliver overhalet af fodgængere på din vej. Målet med disse pas er at vænne kroppen til at løbe – hele vejen. Til gengæld er der lidt mere fart over feltet i dit programs fartlegspas.

På I FORMs hjemmeside har vi løbeprogrammer til alle niveauer - så der er med garanti også et løbeprogram til DIG! 

Leg med farten

Fartleg er en spontan form for intervaltræning, der egner sig fremragende til dig, der endnu ikke er helt fortrolig med at presse kroppen meget systematisk.
Som navnet antyder, skal du lege med farten, når du løber. I stedet for at løbe med samme hastighed fra start til slut skal du skiftevis løbe langsomt og hurtigt.

Bestem dig fx for at sætte tempoet op i et minut, hver gang du ser en rød bil. Du kan også løbe skiftevis langsomt og hurtigt mellem træer eller lygtepæle – eller på langsiderne af en fodboldbane.

De hurtige ryk skal vare max halvandet minut, og pauserne max to minutter.

Sådan klæder du dig på til vinterløb

Vinterløb er fantastisk - både for krop og sind! Det er dog vigtigt, at du klæder dig ordentligt på, når du løber i kulden, så det bliver en god oplevelse. Men det betyder ikke, at du skal løbe i termobukser og dunjakke - tværtimod. En god tommelfingerregel er, at du skal klæde dig på, som var det 5-10 grader varmere, end det egentlig er. Hvis du er lun og veltilpas, når du starter turen, har du for meget tøj på.


Et par varme tights med gode reflekser er et musthave til de kolde og mørke løbeture. Har du ikke sådan et par? Så har vi et kanongodt tilbud til dig! Lige nu får du nemlig et par klassiske, sorte tights + 4 numre af I FORM for kun 149 kr. + 49.50 i porto og eksp. (198,50 kr).👈 De superanvendelige tights har et flatterende snit, lynlåslomme og og et flot mønster af reflekser, så du trygt kan løbe i mørket. Du sparer hele 646 kr., men vi har kun et begrænset antal på lager, så skynd dig at slå til!

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler