Løb 5 km på under 30 minutter

Nu giver du den gas og får sjovere træning end nogensinde. Download programmet og løb 5 km på under en halv time om 8 uger.

20. marts 2013 af I FORM-redaktionen


DIT PROGRAM:

Dit program er sjovt og varieret. Du skal igennem to korte, men intensive, pas hver uge – og et mere afslappet.

Der er fokus på den intensive træning, fordi dit program skal give dig kondition og muskelstyrke til at løbe hurtigere og hurtigere på en distance, du allerede kan klare. Du har ikke brug for at lære at løbe længere.

På I FORMs hjemmeside har vi løbeprogrammer til alle niveauer - så der er med garanti også et løbeprogram til DIG! 

Fart med intervaller

Du kan glæde dig til at løbe en hel del fartleg, men du skal også i gang med en sjov form for intervaltræning, nemlig pyramideintervaller, hvor du i hvert pas først løber længere og længere intervaller og så kortere og kortere. Tempoet skal under hvert interval være så hårdt, som du kan holde til.

Det vil altså sige, at intervallet på 30 sek. skal fyres af som sprint, mens det længste interval kun skal være lidt hurtigere end dit 5-km-tempo.

Hold pause mellem hvert interval – pausen skal være det halve af sekundlængden på sidste interval.

I FORM klæder dig på til træning

Lige nu får du en superbehagelig og lækker, langærmet træningstrøje fra Craft sammen med I FORM. Komforten er i top med et lækkert og åndbart materiale, der kan holde på varmen samtidig med, at det lader huden ånde. Det betyder, at du kan bruge trøjen til stort set alt – lige fra en rask gå- eller cykeltur til styrketræning og yoga, eller selvfølgelig når du løber. Her er trøjen på de kolde dage suveræn som et ekstra lag under løbejakken, og når vejret tillader det, kan den bruges alene.

Få den lækre træningstrøje sammen med 4 numre af I FORM spækket med inspiration, tips og sunde opskrifter. Prisen er KUN 149 kr. + 49,50 i porto og eksp. (i alt 198,50 kr.). Du sparer over 500 kr!

>>Se det supergode tilbud lige her.<<

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: