Stærke baller og sammenhold med cykling

Cykling giver stærke baller samt effektiv kalorieforbrænding. Så hop op på cyklen, spænd hjelmen, og kom ud på landevejene og få store naturoplevelser.

Fællesskab og vind i håret med cykling

Derfor skal du vælge cykling

Cykling er nemt at gå i gang med og byder på effektiv kalorieforbrænding og store naturoplevelser. Og samtidig er det en skånsom motionsform.

I vinterhalvåret kan du dyrke sspinning, så du er klar til forårets og sommerens ture på landevejen. På racercyklen har du for alvor mulighed for at komme ud i det blå, trække vejret frit og være helt dig selv.

Du kan også vælge at cykle sammen med andre, og det fællesskab, der er på landevejene, er helt unikt. Samme følelse oplever man, når man går ind i et spinning-lokale, hvor der også opstår nye og undertiden lige så stærke fællesskaber.

Sådan skal du træne

Når det gælder spinning, så brug tid på at finde et sted, hvor du har det godt og kan lide instruktøren. Et sted, hvor du glæder dig til at komme hen igen og igen.

Lad være med at sætte dig et urealistisk mål om at træne fem gange om ugen. Det kan du hurtigt gå kold i. Læg ud med to til tre træningspas om ugen, og suppler meget gerne cyklingen med styrketræning.

Når du skal ud på vejene i løbet af foråret, kræver det en god cykel. Det koster selvfølgelig penge, hvilket nok er det største bump på vejen. Men husk, at du kan købe billigt, hvis du køber brugt.

Du finder alle vores cykleprogrammer lige her.

Alt det kan du nå

På en måned

  • Efter cirka otte spinning-timer begynder det at blive rigtigt sjovt, og du kan efterhånden mærke, at du får mange flere kræfter. Du vil også opleve, at dit humør generelt stiger.

På tre måneder

  • Du får den bedste bagdel af at cykle, og det kan du begynde at mærke og se nu.

  • Desuden vil du have mere energi og større overskud og føle fysisk velvære ud over det sædvanlige. Nu kan du også spinne og cykle med meget mere belastning og i længere tid, end da du startede.

På et år

  • Efter et år på cyklen er du blevet et stærkere og gladere menneske.

  • Du vil nu være på et niveau, hvor du kan sidde på cyklen i rigtig mange timer ad gangen, og du kan for eksempel overveje at deltage i forskellige motionsløb, som bare gør det endnu sjovere.

  • Da der er en god social puls i cykling, er du helt sikkert også blevet en del af et nyt fællesskab.

LÆS OGSÅ: Derfor skal du have en elcykel