Slip af med knopperne

Her er 4 enkle tips, der giver dig en smuk hud helt uden knopper!

Kvinde klør sig på armen

Bliver du også irriteret over de små, røde eller hudfarvede knopper på huden? Her får du 4 enkle tips til at gøre huden smuk og knopfri.

© Colourbox

Har du små, røde eller hudfarvede knopper på arme eller lår, er det sandsynligvis det, der hedder keratosis pilaris, og som omkring halvdelen af os får på et eller andet tidspunkt. Knopperne kommer, fordi døde hudceller sidder fast i hårsækkene. Det er ikke sikkert, at du kan komme helt af med dem, men du kan sagtens gøre huden flottere. Ikke via hamphandsken, som mange fejlagtigt tror, men via produkter, der både kan exfoliere og fugtmætte huden.### 4 steps til at blive fri for knopperne

Step 1

Undgå udtørring af din hud. Sørg for kun at vaske dig med milde sæber/bodyshampooer uden parfume.
Step 2

Smør knopperne hver dag med en creme, der indeholder karbamid. Karbamidcremer fås i forskellige koncentrationer, start med en af de milde med ca. 5 pct. karbamid.
Step 3

Hvis karbamidcremerne ikke virker, kan du forsøge dig med lidt skrappere produkter, der indeholder fx mælkesyre eller A-vitaminsyre.
Step 4

Vil knopperne stadig ikke forsvinde, må du en tur forbi hudlægen, der kan udstede en recept på mere effektive præparater.

LÆS OGSÅ: Åreknuder – sådan forebygger og behandler du dem

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background