Muffins med chokolade og rødbede

40 minutter
147 kcal

En muffin indeholder kun 147 kcal

Et lækkert bud på en god og kalorielet kage

Muffins med chokolade og rødbede

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 muffins

  • 28 g mørk chokolade, 70-80 %
  • 14 g plantemargarine, 60 %
  • ¼ stort æg
  • 14 g lyst rørsukker
  • 14 g fuldkornsmel, helst hvid hvede
  • ¼ tsk. bagepulver
  • 17 g fintrevet rå rødbede

Sådan gør du

  • Hak 50 g af chokoladen, og smelt den sammen med Becel.

  • Pisk æg og rørsukker til en tyk creme, og vend chokoladeblandingen i.

  • Tilsæt hvid hvede blandet med bagepulver, og rør revet rødbede i dejen.

  • Hak resten af chokoladen fint med en kniv, og bland den i dejen.

  • Fordel den i dobbeltlagte muffinforme af papir, de skal kun fyldes trekvart op.

  • Sæt formene på bagepladen, og bag kagerne i den 160-170° varme ovn i ca. 18 minutter.

TIPS til smagsvariation
Erstat hakket chokolade til fyldet med krydret chokolade, fx. med grenadine og chili.

Er du stadig lækkersulten? Find flere opskrifter på sunde kager her.