Sunde opskrifter Kager Kanelsnegl... Kanelsnegl med abrikoser og banan 2,5 timer 160 kcal En himmelsk lille kanelsnegl med lækkert fyld og kun 160 kalorier! Af I FORM-redaktionen 21. august 2016 Disse kanelsnegle henter deres sødme fra bananer og abrikos. Kanelsnegl med abrikoser og banan Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stk kanelsnegle 2½ g gær ¼ dl mælk ¼ dl vand ¼ æg ¼ tsk. olivenolie ¼ tsk. salt ¼ tsk. sukker 25 g groft speltmel 25 g hvedemel Fyld til kanelsnegle 2½ g smør ⅓ bananer 16 g tørrede abrikoser 3⅓ g farin el. muscovadosukker ¼ spsk. kanel ¼ usprøjtet appelsin ⅓ spsk. flydende honning Sådan gør du Opløs gæren i lunet mælk. Kom vand, æg, olie, salt, sukker og speltmel i dejen, og kom så hvedemelet i herefter, mens du ælter til en glat dej. Lad den hæve i 1 time tildækket. Slå ned, og rul ud til et rektangel på 25 x 30 cm. Pensl med en smule smeltet smør. Kom tynde skiver banan i en skål med hakkede abrikoser, sukker, kanel og revet appelsinskal. Kom det over dejen, og rul til en roulade. Skær i 12 tykke skiver, og sæt kanelsneglene i muffinsforme. Lad dem efterhæve 30 min., og bag kanelsneglene ved 200 grader i 20 min. Under bagningen pensles hvert 5. min. med honningen. Kanelsneglene serveres lune og kan også fryses ned. LÆS OGSÅ: Opskrift på nemt og sundt bananbrød LÆS OGSÅ: Kanelsnegle i fad – uden smør og sukker BananKanelMuffins