Rødkålsjuice og mynteblad
© wichmann+bendtsen

Rødkålsjuice med æble og ingefær

Rødkål kan nydes rå, kogt, fermenteret, i supper, salater og ikke mindste som juice. Denne rødkåls-juice giver dig lynhurtigt de sunde kostfibre og plantestoffer, der findes i den runde kål. Og så smager juicen tilmed supergodt! Velbekomme.

Rødkålsjuice med æble og ingefær

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tid i alt: 70 minutter - Trækketid: 1 time

INGREDIENSER

½ rødkål

50 g ingefær

Mynte

2 appelsiner

4 dl ufiltreret æblemost.

Sådan laver du rødkålsjuice

  • Kom rødkål, ingefær, mynte, appelsinkød og æblemost i en slowjuicer.
  • Stil på køl en time, og nyd den kold.

TIP! Juicen er rigtig god at spæde til med, hvis du laver suppe eller varm rødkål.

Næringsindhold pr. person

Energi: 209 kcal

Protein: 4,8 g

Fedt: 1,3 g

Kulhydrat: 48 g

Kostfibre: 5,7 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: