Spinatvafler med rejesalat

30 minutter
446 kcal

Spinat er springfyldt med vitaminer, som gør det til en passende ingrediens i madvafler. Her får du opskriften på nemme spinatvafler med hjemmelavet rejesalat.

Spinatvafler med rejesalat

FREM MED VAFFELJERNET – det kan nemlig også bruges til lækre madvafler.

© wichmann+bendtsen

Spinatvafler med rejesalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer/4 stk.

Spinatvafler:

  • 2 æg
  • 1 dl mælk
  • 170 g spinat, optøet fra frost
  • 70 g grahamsmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Rejesalat:

  • 3 spsk. dild
  • 11 dl græsk yoghurt, 2 %
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • Citronsaft
  • 200 g rejer

Pynt:

  • 5 små tomater
  • Frisk dild
  • 1 citron

Sådan laver du spinatvafler med rejesalat

  • Blend alle ingredienserne til vaflerne, til konsistensen er ensartet.
  • Varm vaffeljernet op. Hæld 1 dl dej på, og bag i 5 min. Fortsæt, til du har 4 vafler.
  • Hak dild, og bland med græsk yoghurt, mayo, salt og peber. Smag til med citronsaft. Hæld væsken fra rejerne, og klem dem lidt mellem hænderne, inden de blandes i dressingen. Vend det hele sammen, og smag til igen.
  • Servér spinatvafler med rejesalat på toppen, og pynt med små tomater skåret i kvarter, frisk dild og citronbåde.

TIP! Rejesalaten kan sagtens laves på forhånd. Lad den stå og trække i køleskabet. Det giver bare salaten mere smag.