Spinatvafler med rejesalat

30 minutter
446 kcal

Spinat er springfyldt med vitaminer, som gør det til en passende ingrediens i madvafler. Her får du opskriften på nemme spinatvafler med hjemmelavet rejesalat.

Spinatvafler med rejesalat

FREM MED VAFFELJERNET – det kan nemlig også bruges til lækre madvafler.

© wichmann+bendtsen

Spinatvafler med rejesalat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer/4 stk.

Spinatvafler:

  • 2 æg
  • 1 dl mælk
  • 170 g spinat, optøet fra frost
  • 70 g grahamsmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Rejesalat:

  • 3 spsk. dild
  • 11 dl græsk yoghurt, 2 %
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • Citronsaft
  • 200 g rejer

Pynt:

  • 5 små tomater
  • Frisk dild
  • 1 citron

Sådan laver du spinatvafler med rejesalat

  • Blend alle ingredienserne til vaflerne, til konsistensen er ensartet.
  • Varm vaffeljernet op. Hæld 1 dl dej på, og bag i 5 min. Fortsæt, til du har 4 vafler.
  • Hak dild, og bland med græsk yoghurt, mayo, salt og peber. Smag til med citronsaft. Hæld væsken fra rejerne, og klem dem lidt mellem hænderne, inden de blandes i dressingen. Vend det hele sammen, og smag til igen.
  • Servér spinatvafler med rejesalat på toppen, og pynt med små tomater skåret i kvarter, frisk dild og citronbåde.

TIP! Rejesalaten kan sagtens laves på forhånd. Lad den stå og trække i køleskabet. Det giver bare salaten mere smag.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background