Salat med rødkål og kylling
Lav frokostsalat med rødkål, kylling, avocado og figen. Se herunder hvordan du laver lækker salat med rødkål.
Lav frokostsalat med rødkål, kylling, avocado og figen. Se herunder hvordan du laver lækker salat med rødkål.
Rist nødderne let på en tør pande.
Skær kylling i mindre stykker og steg dem i lidt olivenolie, krydr med salt, peber og chili.
Gør salat og kål i stand.
Skær avocado og dryp med citron. Skær figen.
Anret salat og kål med kylling, bønner, dressing, nødder, syltede løg, avocado, figen og brøndkarse.
Pil løgene og skær dem i fine både, marinér dem i de øvrige ingredienser, og stil dem på
køl. De 50 g akaciehonning eller agavesirup vælter ikke den antiinflammatoriske livsstil, da man jo ikke drikker marinaden. Og det sursøde islæt i denne salat gør klart en forskel.
Se flere opskrifter på syltede rødløg her
Alle ingredienser bør have stuetemperatur.
Begynd med at piske sennep med eddike og et nip salt.
Så piskes der, mens dressingen mættes med olie. Der piskes, mens der hældes olie i en tynd, uafbrudt, stråle.
Smag dressingen til med salt, peber – og evt. ingefær, hvidløg og/eller skalotteløg.
Næringsindhold i rødkålssalat pr. person |
---|
Energi: 493 kcal Protein: 32,7 g Fedt: 28,3 g Kulhydrat: 32,1 g Kostfibre: 9 g |