Frokost

Vink farvel til hurtige frokost løsninger, der ofte indeholder på en masse unødvendige kalorier, og sig i stedet goddag til I FORM-kurens lækre frokostanretninger.

Alle frokost forslag er egnet til at have med på farten.

I form-kuren

Alle opskrifter er beregnet til 1 person

  • Blomkåls-couscousRiv 200 g blomkål groft på rivejernet. Vend blomkålen på en varm pande i 1 tsk. olivenolie. Tilsæt lidt salt, 1,5 dl minimælk og ¼ tsk. stødte chiliflager (peperoncino), og lad det koge op. Tilsæt 12 g fintrevet parmesan og 20 g kogte kikærter (fra dåse eller udblødte og kogte fra lager i fryseren), og varm godt igennem. Smag til med friskkværnet peber. Anret med finthakket, bredbladet persille og 5 g tørristede, hakkede cashewnødder.

Download hæftet med 100 opskrifter fra I FORM-kuren her

  • Minisandwich med røget fisk1 skive groft brød (35 g) delt i to trekanter. Smør dem med sød sennep, og fyld dem med skiver af røget ørred eller laks (40 g), hvidkålsblade og strimler af rød snackpeberfrugt.

  • Rugbrødsmad med avocado1 skive groft rugbrød (50 g) med ½ avocado, 75 g rejer og friskkværnet peber.