Rodfrugter med kylling & citron

250 kcal

I FORM-kuren byder på lækre rodfrugter bagt med timian anrettet med kylling og drysset med sesam og citron - lækrere blir det ikke.

Rodfrugter med kylling & citron

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 150 g persillerod
  • 150 g rødbede
  • 150 g gulerod
  • 1 tsk. koldpresset rapsolie
  • 2 bundt timian
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 2 tsk. lyse sesamfrø (5 g)
  • 150 g kyllingebrystfilet
  • 1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ½ citron

Sådan gør du

  • Røddernes vægt er skrællet vægt, altså nettovægt. Skær rødderne i fine stave. Kom dem i en skål, og vend dem med fingrene med rapsolie, timian, salt og peber.

  • Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 200 grader i 20 minutter.

  • Rist sesamfrø let på en tør pande. (Det er en god idé at riste en lidt større portion, så har man lidt i en bøtte på lager til ugens retter).

  • Skær kyllingekødet i mundrette tern, vend dem med olivenolien, lidt salt og peber, og steg dem gyldne på alle sider, ca. 7-10 minutter.
  • Anret rødderne med kylling, drys af ristet sesam og dryp af frisk citronsaft.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background