Rodfrugter med kylling & citron
1 personer
TIDSFORBRUG
Forberedelsestid: 10 minutter
Tilberedningstid: 20 minutter
INGREDIENSER
75 g persillerod
75 g rødbede
75 g gulerod
½ tsk. koldpresset rapsolie
1 bundt timian
Havsalt og friskkværnet sort peber
1 tsk. lyse sesamfrø (5 g)
75 g kyllingebrystfilet
½ tsk. ekstra jomfruolivenolie
¼ citron
- Røddernes vægt er skrællet vægt, altså nettovægt. Skær rødderne i fine stave. Kom dem i en skål, og vend dem med fingrene med rapsolie, timian, salt og peber.
- Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 200 grader i 20 minutter.
- Rist sesamfrø let på en tør pande. (Det er en god idé at riste en lidt større portion, så har man lidt i en bøtte på lager til ugens retter).
- Skær kyllingekødet i mundrette tern, vend dem med olivenolien, lidt salt og peber, og steg dem gyldne på alle sider, ca. 7-10 minutter.
- Anret rødderne med kylling, drys af ristet sesam og dryp af frisk citronsaft.
næringsindhold pr. person
Energi: 250 kcal
Protein: 20,1 g
Fedt: 9,9 g
Kulhydrat: 26,1 g
Kostfibre: 7,7 g