I FORM-kuren
Til 1 person
- 75 g persillerod
- 75 g rødbede
- 75 g gulerod
- ½ tsk. koldpresset rapsolie
- En lille buket timian
- Havsalt og friskkværnet sort peber
- 1 tsk. lyse sesamfrø (5 g)
- 75 g kyllingebrystfilet
- ½ tsk. ekstra jomfruolivenolie
- ¼ citron
Sådan gør du
- Røddernes vægt er skrællet vægt, altså nettovægt. Skær rødderne i fine stave. Kom dem i en skål, og vend dem med fingrene med rapsolie, timian, salt og peber.
- Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 200 grader i 20 minutter.
- Rist sesamfrø let på en tør pande. (Det er en god idé at riste en lidt større portion, så har man lidt i en bøtte på lager til ugens retter).
- Skær kyllingekødet i mundrette tern, vend dem med olivenolien, lidt salt og peber, og steg dem gyldne på alle sider, ca. 7-10 minutter.
- Anret rødderne med kylling, drys af ristet sesam og dryp af frisk citronsaft.