Rodfrugter med kylling & citron

I FORM-kuren byder på lækre rodfrugter bagt med timian anrettet med kylling og drysset med sesam og citron - lækrere blir det ikke.

13. november 2013 af I FORM

I FORM-kuren

Til 1 person

  • 75 g persillerod
  • 75 g rødbede
  • 75 g gulerod
  • ½ tsk. koldpresset rapsolie
  • En lille buket timian
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 1 tsk. lyse sesamfrø (5 g)
  • 75 g kyllingebrystfilet
  • ½ tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ¼ citron


Sådan gør du

  • Røddernes vægt er skrællet vægt, altså nettovægt. Skær rødderne i fine stave. Kom dem i en skål, og vend dem med fingrene med rapsolie, timian, salt og peber.
  • Læg dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 200 grader i 20 minutter.
  • Rist sesamfrø let på en tør pande. (Det er en god idé at riste en lidt større portion, så har man lidt i en bøtte på lager til ugens retter).

  • Skær kyllingekødet i mundrette tern, vend dem med olivenolien, lidt salt og peber, og steg dem gyldne på alle sider, ca. 7-10 minutter.

  • Anret rødderne med kylling, drys af ristet sesam og dryp af frisk citronsaft.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: