Spinat med laks, æble & ristet sesam

25 minutter
243 kcal

Nyd en sprød og lækker spinatsalat med laks og æble.

Alle frokost forslag er egnet til at have med på farten.

Spinat med laks, æble & ristet sesam

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 40 g rå lys quinoa (svarer til 40 g kogt)
  • Havsalt
  • 100 g spæd spinat
  • 100 g syrligt, fast, sprødt æble – fx Elstar, Rubens eller Pink Lady
  • 1 limefrugt
  • 2 spsk. sorte sesamfrø (5 g)
  • 120 g røget laks

Sådan gør du

  • Skyl og kog quinoa ifølge emballagens anvisning – 12 minutter, med et nip salt.

  • Skyl spinaten grundigt, og slyng den helt tør.

  • Skær æblet i bittesmå tern, som vendes i limesaft. (Rul limefrugten under håndfladen, på bordpladen, før du deler og presser den, så er den mere juicy).

  • Anret spinaten med fine skiver laks, æble, limedryp og sorte sesamfrø.