Avocadosalat med rejer

15 minutter
237 kcal

Tilbered en lækker avocadosalat på bare 30 minutter og tilføj 75 gram rød quinoa, hvis du gerne må få lidt mere end 250 kalorier.

Lav en lækker guacamole. Mos avocadokød med limesaft og citrongræs (fjern de yderste blade og riv, hak eller stød den inderste bløde del af citrongræsset ultrafint). Smag til med salt og peber, og brug den som “smørelse” eller dip.

Avocadosalat med rejer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 1 avocado
  • ½ grøn chili
  • 250 g håndpillede rejer
  • En lille håndfuld koriander
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • ½ rødløg (ca. 2 spsk. fintskåret løg)
  • 2 spsk. citronsaft
  • 2 tsk. akaciehonning (eller agavesirup)

Sådan gør du

  • Skær avocado i tern, og kom dem i en skål med rødløg, citronsaft og honning. Smag til med salt og peber.
  • Skær chili i skiver (undgå kerner), og vend dem i avocadosalsaen. Smag til, om chilistyrken passer, og om der er balance mellem syre, salt og sødme.
  • Dræn rejerne grundigt, hvis de er fra lage, og anret med avocadosalat, rejer og koriander.