Avocadocarpaccio med bagt torsk og lime

20 minutter
246 kcal

På 40 minutter kan du lave denne lækre kalorielette ret, som svarer til frokost til en person. Tilføj nye kartofler, hvis du må få lidt flere kalorier.

Avocadocarpaccio med bagt torsk og lime

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 avocado
  • 350 g torskefilet
  • 2 lime
  • 2 håndfuld bredbladet persille
  • Havsalt og friskkværnet sort peber

Hvis du må få mere end 250 kalorier:

  • 500 g små kartofler
  • 2 spsk. koldpresset rapsolie

Sådan gør du

  • Gå fisken efter for ben. Dup den tør, læg den i et ovnfast fad med bagepapir, giv fisken et drys salt, stil den i en 200 grader varm ovn i ca. 12 minutter afhængigt af filetens tykkelse.
  • Skær avocadokødet i fine skiver, og dryp med saften fra limens endeskiver. Anret avocadoskiverne på en tallerken, læg fisken over med limeskiver på toppen. Drys med fintskåret persille. Anret kartoflerne ved siden af.

TIP: Pres stenen ned i guacamolen, og sæt husholdningsfilm over, så undgår du misfarvning. Nu har du dejlig dip til flere dage – i den rette grønlige kulør.