Avocadocarpaccio med bagt torsk og lime

På 40 minutter kan du lave denne lækre kalorielette ret, som svarer til frokost til en person. Tilføj nye kartofler, hvis du må få lidt flere kalorier.

6. marts 2014 af I FORM-redaktionen

Avocadocarpaccio med bagt torsk og lime

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 8 minutter

Tilberedningstid: 12 minutter

Tid i alt: 20 minutter

INGREDIENSER

½ avocado

175 g torskefilet

1 lime

1 håndfuld bredbladet persille

Havsalt og friskkværnet sort peber

Hvis du må få mere end 250 kalorier:

250 g små kartofler

1 spsk. koldpresset rapsolie

Sådan gør du

  • Gå fisken efter for ben. Dup den tør, læg den i et ovnfast fad med bagepapir, giv fisken et drys salt, stil den i en 200 grader varm ovn i ca. 12 minutter afhængigt af filetens tykkelse.

  • Skær avocadokødet i fine skiver, og dryp med saften fra limens endeskiver. Anret avocadoskiverne på en tallerken, læg fisken over med limeskiver på toppen. Drys med fintskåret persille. Anret kartoflerne ved siden af.

Tip: Pres stenen ned i guacamolen, og sæt husholdningsfilm over, så undgår du misfarvning. Nu har du dejlig dip til flere dage – i den rette grønlige kulør.

næringsindhold pr. person

Energi: 246 kcal

Protein: 34,5 g

Fedt: 9 g

Kulhydrat: 8,7 g

Kostfibre: 3,5 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: