Avocadocarpaccio med bagt torsk og lime

20 minutter
246 kcal

På 40 minutter kan du lave denne lækre kalorielette ret, som svarer til frokost til en person. Tilføj nye kartofler, hvis du må få lidt flere kalorier.

Avocadocarpaccio med bagt torsk og lime

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1 avocado
  • 350 g torskefilet
  • 2 lime
  • 2 håndfuld bredbladet persille
  • Havsalt og friskkværnet sort peber

Hvis du må få mere end 250 kalorier:

  • 500 g små kartofler
  • 2 spsk. koldpresset rapsolie

Sådan gør du

  • Gå fisken efter for ben. Dup den tør, læg den i et ovnfast fad med bagepapir, giv fisken et drys salt, stil den i en 200 grader varm ovn i ca. 12 minutter afhængigt af filetens tykkelse.
  • Skær avocadokødet i fine skiver, og dryp med saften fra limens endeskiver. Anret avocadoskiverne på en tallerken, læg fisken over med limeskiver på toppen. Drys med fintskåret persille. Anret kartoflerne ved siden af.

TIP: Pres stenen ned i guacamolen, og sæt husholdningsfilm over, så undgår du misfarvning. Nu har du dejlig dip til flere dage – i den rette grønlige kulør.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background