Aspargessuppe med grillede kammuslinger

20 minutter
398 kcal

Cremet suppe med lækkert tilbehør.

Aspargessuppe med grillede kammuslinger

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 500 g grønne asparges
  • 1 skalotteløg
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 liter hønse- eller grønsagsbouillon
  • Salt
  • Peber
  • 100 g stenbiderrogn
  • 2 skiv. rugbrød
  • 6 store kammuslinger (200 g)
  • 2 spsk. Cultura eller tilsvarende surmælksprodukt

Tilberedning

Knæk enderne af de grønne asparges. Skær så asparges i små stykker, og gem hovederne. Pil og hak løg. Kom et par dråber olie i en gryde, og sauter løg og asparges (undtagen hovederne). Hæld bouillon ved, og lad det koge i 10-15 min. Blend det nu, til det er helt jævnt. Smag til med salt og peber.

Rør stenbiderrogn med lidt hakket løg, salt og peber. Rist rugbrød, og læg rognblandingen på. Put lidt olie på kammuslingerne, og steg dem på en grillpande i 30 sek. på hver side. Rør eller blend suppen med lidt Cultura til allersidst, og smag suppen til. Læg kammuslinger i suppen, og server ristet rugbrød til.

Sund bonus

Den meget magre, kalorielette suppe dækker hele dit dagsbehov for folat. Samtidig er jernindholdet helt i top, hvilket understøtter blodproduktionen og holder dig frisk.

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om stenbiderrogn