Aspargessuppe med grillede kammuslinger

20 minutter
398 kcal

Cremet suppe med lækkert tilbehør.

Aspargessuppe med grillede kammuslinger

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 500 g grønne asparges
  • 1 skalotteløg
  • 1 tsk. olivenolie
  • 1 liter hønse- eller grønsagsbouillon
  • Salt
  • Peber
  • 100 g stenbiderrogn
  • 2 skiv. rugbrød
  • 6 store kammuslinger (200 g)
  • 2 spsk. Cultura eller tilsvarende surmælksprodukt

Tilberedning

Knæk enderne af de grønne asparges. Skær så asparges i små stykker, og gem hovederne. Pil og hak løg. Kom et par dråber olie i en gryde, og sauter løg og asparges (undtagen hovederne). Hæld bouillon ved, og lad det koge i 10-15 min. Blend det nu, til det er helt jævnt. Smag til med salt og peber.

Rør stenbiderrogn med lidt hakket løg, salt og peber. Rist rugbrød, og læg rognblandingen på. Put lidt olie på kammuslingerne, og steg dem på en grillpande i 30 sek. på hver side. Rør eller blend suppen med lidt Cultura til allersidst, og smag suppen til. Læg kammuslinger i suppen, og server ristet rugbrød til.

Sund bonus

Den meget magre, kalorielette suppe dækker hele dit dagsbehov for folat. Samtidig er jernindholdet helt i top, hvilket understøtter blodproduktionen og holder dig frisk.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background