Grillet kylling med aspargesfrikassé

30 minutter
564 kcal

Proteiner og vitaminer i herlig kombination.

Grillet kylling med aspargesfrikassé

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 kyllingebryststykker uden ben (250 g)
  • Salt
  • Peber
  • 600 g hvide og grønne asparges
  • 1 skalotteløg
  • Olivenolie
  • Citronsaft
  • 1 bundt dild
  • 150 g groft speltflutes

Tilberedning

Drys kylling med salt og peber, og steg på grillpande eller over kulgrill ca. 14 min. på skindsiden og 8 min. på kødsiden, afhængigt af størrelsen.

Skræl de hvide asparges, og knæk både de hvide og grønne asparges ved foden, så den træagtige del tages af. Skær dem så i 4 cm lange stykker. Halver evt. de hvide på langs.

Pil og hak et skalotteløg, og sauter det i en stor gryde eller dyb pande i ca. 1 spsk. olie sammen med aspargesene. Drys med salt og peber, og sluk efter ca. 5 min. Vend med lidt citronsaft og plukkede dildbuketter. Skær kylling i mundrette stykker, og læg det ovenpå. Server groft speltflutes til.

Sund bonus

Ud over de mange kostfibre er rettens force det store indhold af mættende proteiner. Samtidig får du en masse antioxidanter i form af betacaroten, E-vitamin og C-vitamin.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background