Marengs med blandede bær

75 minutter
487 kcal

Dessert

Marengs med blandede bær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Marengs

  • 4 pasteuriserede æggehvider
  • 150 g lyst rørsukker

Creme:

  • 1 dl fromage frais
  • ½ tsk. fint rørsukker
  • Korn fra 1/2 stang vanilje
  • Revet skal fra 1 ubehandlet appelsin

Topping:

  • 200 g blandede bær
  • 20 g hasselnødder
  • Appelsinjulienner
  • Lidt mynte

Sådan laver du marengs med blandede bær

  • Varm ovnen op til 150 grader.

  • Pisk nu æggehviderne halvstive, kom sukkeret i, og pisk videre ved højeste hastighed, indtil sukkeret er opløst, og hviderne står stift i skålen.

  • Læg bagepapir ud på en bageplade, og hæld æggehviderne ud - i en stor portion eller i fire portioner.

  • Bag nu ved 150 grader i en time, lidt mindre hvis du laver portioner, til marengsen er sprød udenpå.

  • Beklæd den med creme af fromage frais, sukker, vanilje og appelsinskal, og put blandede bær, fx blåbær, hindbær og brombær, ovenpå.

  • Rist nødder let, og hak dem groft.

  • Pynt med appelsin og mynte.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background