Marengs med blandede bær

75 minutter
487 kcal

Dessert

Marengs med blandede bær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Marengs

  • 4 pasteuriserede æggehvider
  • 150 g lyst rørsukker

Creme:

  • 1 dl fromage frais
  • ½ tsk. fint rørsukker
  • Korn fra 1/2 stang vanilje
  • Revet skal fra 1 ubehandlet appelsin

Topping:

  • 200 g blandede bær
  • 20 g hasselnødder
  • Appelsinjulienner
  • Lidt mynte

Sådan laver du marengs med blandede bær

  • Varm ovnen op til 150 grader.

  • Pisk nu æggehviderne halvstive, kom sukkeret i, og pisk videre ved højeste hastighed, indtil sukkeret er opløst, og hviderne står stift i skålen.

  • Læg bagepapir ud på en bageplade, og hæld æggehviderne ud - i en stor portion eller i fire portioner.

  • Bag nu ved 150 grader i en time, lidt mindre hvis du laver portioner, til marengsen er sprød udenpå.

  • Beklæd den med creme af fromage frais, sukker, vanilje og appelsinskal, og put blandede bær, fx blåbær, hindbær og brombær, ovenpå.

  • Rist nødder let, og hak dem groft.

  • Pynt med appelsin og mynte.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background